Gordon onthult na vele mislukkingen wat hij verdiende bij SBS: "John de Mol is domoor!"

Entertainment
door Lois
dinsdag, 27 februari 2024 om 10:25
gordon
Gordon heeft de afgelopen vijf jaar flink geld verdiend bij SBS 6, maar schaamteloos lijkt hij niet te zijn over de vele mislukkingen die hij naar de zender heeft gebracht. “John de Mol is een domoor!”

Kijkcijferflops

Het lijkt erop dat Gordons exclusieve vijfjarige deal met SBS6 geen winnende hand was. Ondanks talloze kijkcijferflops en een reeks onsuccesvolle programma's, verklaarde hij dat 'de vlag uitging' zodra het contract eindigde. Huh?! Gordon heeft jarenlang kijkcijferflops aan elkaar geregen en hij is de partij die blij is dat het afgelopen is? Te gênant voor woorden.
De reden voor Gordons vreugde over het einde van zijn SBS6-tijdperk? Een conflict met John de Mol. Volgens Gordon zat hij op de 'strafbank' bij De Mol omdat hij eerlijk zijn mening gaf over de kwaliteit van sommige programma's. Zat Gordon niet gewoon op de reservebank omdat hij continu flops afleverde en John zich liever richt op de wél scorende mannen van Vandaag Inside?

RoddelPraat

In een telefoongesprek met RoddelPraat ontkent Gordon eventuele financiële problemen na het verlies van zijn tv-contract. “Nee joh, nee joh, hou op. Ik heb een miljoenencontract gehad. Heerlijk!”
Als presentator Dennis Schouten opmerkt dat het vast om een miljoen euro per jaar ging, roept Gordon: “Veel meer! Veel meer! Ik kan er echt heerlijk van leven.”
Dennis verbaast zich daarover, gezien de vele flops van Goor. “Laten we eerlijk zijn: dat heeft John de Mol niet goed gedaan, met wat hij er de laatste jaren voor terugkreeg.” Dan begaat Gordon opnieuw een misstap: “Nee, dat is echt een ontzettende domoor geweest. Hahaha.” Dennis: “Ja, je was een heel dure kracht.”

Fysiek bezoek

Het is opvallend dat Gordon telefonisch te gast is in RoddelPraat, omdat hij eerder van Talpa niet mocht aanschuiven in dit programma. Nu zegt hij alsnog een fysiek bezoek toe: “Ik kom gezellig bij jullie zingen.” Dennis, wijzend op zijn eigen euthanasiewens: “Maar dan moet je niet nog jaren wachten, want dan ben ik er niet meer.”