Gordon opnieuw verdwenen van Instagram: 'Het was echt te veel voor hem'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 01 maart 2024 om 12:00
gordon 3
Na het nieuws dat Gordon al zijn concerten heeft geannuleerd, heeft hij besloten ook zijn Instagram leeg te halen. Maar de grote vraag is: hoelang blijft Gordon dit keer weg van sociale media?

'Te veel'

Gordon heeft na tweeënhalve week toch ingezien dat zijn comeback lijkt te falen. Alle negen concerten die gepland stonden zijn geannuleerd. Zijn manager, Nathalie Moser, laat weten aan RTL Boulevard dat Gordon niet met kritiek kan omgaan. "Het was echt te veel voor hem. Alles bij elkaar. Het is ook niet heel leuk om promo te blijven maken als zoiets afgezeken wordt. Het is in overleg met ons gedaan, dus niet in een opwelling. In principe ga ik er verder niks over zeggen."
Het dieptepunt kwam echter tijdens Vandaag Inside, de meest bekeken talkshow van Nederland, waar Gordon genadeloos werd uitgelachen vanwege zijn kneitervalse optreden. De VI-sterren namen geen blad voor de mond en noemden het amateurisme. "Dit is toch amateurisme? Dat je toewerkt naar een comeback, dat je een album maakt… Dit is je moment. Dit moet je goed doen!", voegt Albert Verlinde toe.

'Voor lul gezeten'

Onlangs durfde Gordon ook al niet bij Vandaag Inside te komen opdagen. “Hij eiste op een gegeven moment dat er een orkest bij moest zijn dat 6000 euro kostte.” Johan Derksen noemt het laf. "Hij had ons volledig af kunnen bluffen door hier de sterren van de hemel te zingen. Dan hadden we hier met z'n allen voor lul gezeten."
Niet alleen bij Vandaag Inside kreeg Gordon de volle laag, ook zijn voormalige vriend Gerard Joling moest nog even wat kwijt over de zangkunsten van Gordon. "Ik moet zeggen dat mijn coniferen in elk geval dood op het pad liggen. Hahahaha. Maar laten we het over leuke dingen hebben."

Onvermijdelijke reactie

De terugkeer van Gordon op Instagram vorige maand, met de belofte om zijn privéleven achterwege te laten en zich te richten op zijn carrière, was slechts van korte duur....