Gordon over operatie in Dubai: 'Mocht ik niet meer wakker worden'

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 22 maart 2024 om 9:10
realitynl 68
Gordon ligt op dit moment in het ziekenhuis, en niet zomaar in een ziekenhuis. Zo is Gordon in Dubai opgenomen!
Gordon zou zichzelf niet zijn als hij zijn volgers niet op de hoogte zou houden met ontwikkelingen in zijn leven. Zo moet de zanger een knieoperatie ondergaan. Hij deelt een video hoe het met hem gaat voordat hij onder het mes moet.

"Nooit leuk"

In de video is te zien dat Gordon al helemaal klaarligt voor de spannende operatie, zo zegt hij: "Nou daar gaat 'ie dan. Voor de knie-operatie. Alles onder de knie," grapt hij nog tussendoor. Hij lijkt zijn humor niet verloren te zien, maar hij geeft toe dat hij gespannen is."Ik lach wel, maar ik ben niet blij. Maar goed, het moet."

Genoeg pijn

Gordon vertelt op een satirische manier dat hij naast de gescheurde meniscus 'genoeg pijn' heeft ervaren. Zo zei Gordon tegen de arts: "Kan je ook gelijk dat gebroken hart even doen?" De arts antwoordde daarop dat daar was geen operatie voor is, en zei: "Het is alleen maar van jezelf houden." Gordon zegt dat hij dat wel probeert. Gordon sluit de video af met: "Mocht ik niet meer wakker worden: het was me een waar genoegen."

Gebroken hart

Gordon heeft heel wat spraakmakende exen op zijn lijstje staan. Zo is het hart van Gordon meerdere malen gebroken, maar heeft hij dat ook bij anderen gedaan. De laatste relatie die Gordon heeft gehad is met de Australische Gavin wat een klein jaar heeft mogen duren. Zo gaf Gordon na de breuk met Gavin aan dat hij 'emotioneel en mentaal' is gebroken. Geluk in de liefde is nog niet op het pad van Gordon gekomen. Zo heeft hij onlangs in een radio-uitzending gezegd dat hij voor altijd single wil blijven en er geen behoefte aan heeft. Hij staat nog wel open voor de liefde, maar is niet opzoek.