Gordon probeert opnieuw imago te redden op televisie

Entertainment
door Lois
maandag, 08 april 2024 om 9:37
gordon
Het panel kan het maar niet met elkaar eens worden, wie is toch die mysterieuze Gladiola Holt? Er gaan geruchten rond dat niemand minder dan Gordon zich schuilhoudt achter deze mysterieuze drag queen...

Gordon

Gordon, een bekende Nederlandse zanger, presentator, columnist, schrijver en ondernemer, brak in 1991 door met zijn derde single "Kon ik maar even bij je zijn". De laatste tijd heeft hij voornamelijk negatieve publiciteit gekregen, maar het lijkt erop dat hij zijn imago probeert te verbeteren.
Er gaan geruchten rond dat Gordon misschien deelneemt aan "Make Up Your Mind", het spraakmakende programma waarin BN'ers zich verkleden als drag queens.

Gladiola Holt

Het panel kan het maar niet met elkaar eens worden… Wie is Gladiola Holt? In eerste instantie denken Fred van Leer, Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes alle drie aan Gordon. Volgens Chantal Janzen kan dit niet: Gordon is veel langer. Het enige waar het panel het uiteindelijk wél over eens is: Gladiola Holt is een vrouw. Een aantal kijkers kan de naam van Gordon maar niet loslaten, de meeste van hen gaan echter mee met het panel en gokken op een vrouw, maar Rob Goossens denkt daar anders over.
Rob is er zeker van dat Gordon vermomd is als Gladiola Holt. De initialen G.H. zouden naar Gordon Heuckeroth kunnen verwijzen. Als blijkt dat Gordon niet achter het personage zit, is Rob bereid zijn hoed op te eten. "Ja, als dat Gordon niet is – daar mogen jullie me ook aan houden – dan ga ik wel een hoed opeten.”

Suprise-drag

Het zou wel onverwacht zijn, omdat Gordon dan in dezelfde serie als de door hem zo gehate Angela de Jong zou zitten. Zij kwam afgelopen weekend uit de hoed als eenmalige surprise-drag.
Rob Goossens vindt niet dat het conflicteert met Angela haar rol als onafhankelijk tv-recensent. “Nou, nee. Het is echt hit and run, hè? Want ze is mysterie Guest. Het is niet dat ze de jury moet gaan pleasen en hopen dat ze er langer in mag blijven. Het is gewoon één keer. Ze heeft het gewoon fantastisch gedaan.”