Gordon vertelt over ex Patrick: 'Wij wonen al zes jaar samen'

Entertainment
door Lois
dinsdag, 09 april 2024 om 11:04
gordon single
In Chateau Meiland VIPS logeren elke week twee gasten in pension Code Rosé van de Meilandjes. Gisteravond kwamen Berget Lewis en Gordon langs. Hoe is het nu met Gordon na een tijd vol liefdesverdriet?

Gordon

Gordon is geboren op 6 juli 1968 in Amsterdam. De meestal goedlachse BN’er met het hart op de tong en het haar op de tanden. Je houdt van hem óf je haat hem. In dat laatste geval misschien meer the man you love to hate. Gezien zijn eerdere succesvolle carrière waren er aanzienlijk meer mensen die graag naar Gordon keken en luisterde dan het omgekeerde.
Toch blijkt dat in deze tijden anders te zijn, vooral na zijn comeback. Maar langzamerhand probeert Gordon zijn imago te herstellen, zo was hij te zien bij pension Code Rosé van familie Meiland. Ondanks dat de artiest op krukken komt aanlopen bij het pension, zit hij goed in zijn vel. Als Maxime en Martien hem meenemen voor een potje golf, een van de hobby’s van Gordon, komt ex-geliefde Patrick aan bod.

Eerste lover

"Je had het net over Patrick, dat is eigenlijk jouw eerste lover geweest, toch?", vraagt Maxime. "Dat is eigenlijk, als je dat heel eerlijk gaat bekijken, de liefde van mijn leven", biecht Gordon op. "Maar wij hebben een andere band gevonden met elkaar, zonder intimiteit." Dat herkent Martien. "Wat ik met Erica heb!" Dan onthult Gordon ook dat de twee gewoon samenwonen. "Hij woont bij mij. Hij woont aan de linkerkant en ik aan de rechterkant."
Dat niet alleen de Meilandjes dit nieuws nog niet wisten, blijkt als het onderwerp terugkeert aan de dinertafel. "Ik woon samen met Patrick, al zes jaar", zegt Gordon als andere gast Berget Lewis vraagt hoe het met Gordon is in de liefde. "Onze Patrick? Je ex-Patrick?", vraagt Berget vol verbazing. "Ik ken hem nog van vroeger, ik vond hem echt de allerleukste." En dat vind Gordon ook.

Emotionele put

Toen Gavin, de ex van Gordon, in Privé uitspraken deed over zijn breuk met Gordon, belandde de zanger en presentator in een diepe emotionele put. Patrick, de ex-partner en huisvriend van Gordon, redde hem. “Hij is letterlijk bovenop me gesprongen. Hij heeft me wekenlang in de gaten gehouden, tot het langzaam beter ging. Het heeft me aan de rand van de afgrond gebracht en daar ben ik langzaam en stukje bij beetje uitgeklommen.” Inmiddels is het alweer 20 jaar geleden dat Gordon een relatie met Patrick had – Patrick is te oud voor hem – maar zijn wel al 35 jaar in elkaars leven. Momenteel zijn de twee goede vrienden.