Gordon wordt flink vernederd na comeback: ‘Amateur’

Entertainment
door Lois
donderdag, 22 februari 2024 om 14:48
gordon
Gordon werd flink vernederd bij RTL Boulevard, Shownieuws en Vandaag Inside. De aanleiding? Zijn kneitervalse optreden. 'Amateur!'

Sensationeel

Gordon is terug, zowel op Instagram als op het podium. Hij lanceerde gisteren zijn gloednieuwe album en gaf daarom een optreden voor de pers en (bevriende) BN'ers. Na afloop slingerde Gordon nog een videoboodschap op de socials om iedereen te bedanken voor zijn of haar aanwezigheid: 'Het was sen-sa-tio-neel!'
Nou, sensationeel was het zeker. Gordon trommelde voor zijn lanceringsparty wat bevriende BN'ers op, die (duidelijk onder dwang) zijn album promoten op de socials. Estelle Cruijf gaf aan Gordons stem 'ontzettend gemist' te hebben, wat ongetwijfeld een manier is om zijn huidige zangprestaties te verdoezelen. En John van de Heuvel? Die zit volgens eigen zeggen aan de andere kant van de wereld, wat voor velen klinkt als een slimme ontsnappingsroute om niet te hoeven luisteren naar Gordons muzikale afgang.

'Het is niet zuiver!'

Omdat een albumlancering natuurlijk de nodige media-aandacht behoeft, nodigde Gordon ook RTL Boulevard uit en de hele Shownieuwskliek. En in tegenstelling tot de vriendjes van Gordon, lieten zij hun ongezouten mening horen. "Het is niet zuiver!"
Luuk Ikink merkte op dat de noten niet helemaal zuiver waren, terwijl Bart Ettekoven zijn bezorgdheid uitte over Gordons stemkwaliteit op de dag van albumpresentatie. Zanger Jay voegde eraan toe dat hij zich zorgen maakte na het horen van de audio, en Bart sloot af met een weinig vlijend: "Ja, ik ben niet per se fan van dit album."

Kneitervalse optreden

Het dieptepunt kwam echter tijdens Vandaag Inside, de meest bekeken talkshow van Nederland, waar Gordon genadeloos werd uitgelachen vanwege zijn kneitervalse optreden. De VI-sterren namen geen blad voor de mond en noemden het amateurisme. Albert Verlinde vergeleek het zelfs met een cd die mede mogelijk gemaakt is door Beter Horen, en Johan Derksen schrok er zelfs van, bewerend dat het nog slechter was dan Frank Boeijen.
"Dit is toch amateurisme? Dat je toewerkt naar een comeback, dat je een album maakt… Dit is je moment. Dit moet je goed doen!”, voegt Albert toe. Het lijkt erop dat de mannen aan tafel weinig medelijden hebben en niet van plan zijn om Gordon's telefoontjes met excuses serieus te nemen.