Gordon pleegde twee zelfmoordpogingen na break-up met Gavin

Entertainment
door Indy
maandag, 08 januari 2024 om 16:03
gordon zelfmoordpogin
Gordon laat in een gesprek met Beau van Erven Dorens weten dat hij twee zelfmoordpogingen heeft gedaan. Met name het interview dat zijn ex-vriend Gavin Rozario aan De Telegraaf heeft gegeven, zouden triggers zijn voor de zelfmoordpogingen van de zanger.

Gordon en Gavin

De relatie tussen Gordon en Gavin Rozario kunnen we wel in de categorie zeer complex plaatsen. De twee leerden elkaar begin vorig jaar kennen. Hoe ze elkaar hebben leren kennen blijft een vaag verhaal. De ene keer startte hun romance in Zuid-Afrika, dan weer in een casino in Melbourne en als laatste werd de datingapp Grindr ook vaak genoemd.
De 30 jaar jongere Gavin ging na drie maanden al op één knie voor Gordon. De verloving werd al snel abrupt beëindigd en de sfeer tussen de twee werd grimmig. De twee mannen deden elk hun verhaal op sociale media. Gordon deelde twee boekdelen op zijn inmiddels al maanden verwijderde Instagram en Gavin zocht het hogerop. Hij deed zijn verhaal in weekblad Privé . Met maar liefst acht pagina’s boorde hij de zanger de grond in. Zo heeft hij onder andere bekend gemaakt dat Gordon een terugval had en hem dreigde een eind aan zijn leven te maken.

Twee zelfmoordpogingen

Gordon vertelt in een interview met Beau van Erven Dorens dat hij na de break-up naar Gavin in Melbourne is gevlogen. Volgens de zanger vertoonde zijn ex raar gedrag en hij begreep niet waar dit vandaan kwam. Aangezien zijn broer schizofrenie had, is er volgens Gordon een kans dat dit bij Gavin ook wel eens het geval zou kunnen zijn. Nadat Gavin zijn verhaal deed bij De Telegraaf , waar hij onder andere screenshots van gesprekken deelde, ging Gordon door het ‘zwartste jaar van zijn leven’.
De break-up en het artikel in De Telegraaf vielen de zanger zo zwaar dat hij geen andere uitweg meer zag. Uiteindelijk heeft Gordon zelfs twee zelfmoordpogingen gedaan. Vriend Patrick heeft hem gered door letterlijk bovenop hem te springen. Hij heeft Gordon nog een week geholpen er weer bovenop te komen.
Nu de zanger terugkijkt op de pogingen heeft hij er spijt van. Hij is vooral blij dat hij er nog is en mede hierom heeft hij twee maanden na deze incidenten zijn 55e verjaardag groots gevierd