Groot verlies voor Gaby Blaaser: 'We nemen afscheid'

Entertainment
door Nienke
donderdag, 04 april 2024 om 10:30
realitynl 126
Gaby Blaaser kunnen we allemaal kennen uit de Nederlandse showbizz wereld. Gaby heeft vanochtend helaas erg verdrietig nieuws over haar privéleven op haar Instagram met haar volgers gedeeld.

Moeder Gaby Blaaser overleden

Gaby Blaaser heeft iets verdrietigs aangekonigt op haar Instagram, zo deelt ze het verlies van haar moeder. De caption is als volgt: "Mijn mama. Ik heb ontelbare mooie momenten met jou die ik met de wereld zou willen delen en dit was er 1 van. Met mijn zwangere buik in de boot op de Vinkeveense Plassen aan het genieten van het water en het mooie weer, meer hadden wij niet nodig om gelukkig te zijn. Vandaag nemen wij afscheid van jou💫Wat was jij een fantastische vrouw, mama en trotse oma. I love you🤍." 

Verdrietige tijden 

Vorig jaar zomer werd het kindje van Gaby geboren. Gaby kwam destijds te weten tijdens de opnames van Echte Meisjes in de Jungle dat ze in verwachting was. Ze verliet de jungle vanwege 'medische redenen'. Helaas kondigde de kersverse ouders een paar maanden later na de geboorte van hun dochter aan dat ze niet langer meer samen zijn. Zo vertelde Gaby eerder dat zij en de vader samen hebben besloten 'om aparte wegen in te slaan.'  "Vandaag deel ik met jullie dat ik vijf maanden geleden de oneindige liefde van het moederschap heb mogen ervaren, en het vervult me met trots," postte ze eind vorig jaar op Instagram, waarbij ze een foto van zichzelf en haar dochter plaatste. Daarna deelde Gaby dat zij dus niet langer samen is met Robin, met wie ze dochtertje Isabella kreeg. 

Privacy

"We vragen om respect voor onze privacy tijdens deze persoonlijke overgang. Mijn dochters welzijn is mijn prioriteit, en haar toekomst belooft veel," deelde Gaby. Het stel was sinds de zomer van vorig jaar samen. In juni is ze bevallen van haar eerste kindje.