Grote inkomstenbron Jaimie Vaes gaat verloren: 'Met de handen in het haar'

Entertainment
door Denise
woensdag, 15 maart 2023 om 9:45
ontwerp zonder titel 50 2
Jaimie Vaes heeft een grote teleurstelling te verwerken. Discovery+ wil niet meer verder gaan met haar realityserie. Dit betekent voor Jaimie dat haar grootste inkomstenbron wegvalt. "Ze zit met haar handen in het haar."

Serie Jaimie Vaes krijgt geen nieuw seizoen

De realityserie van 'Jaimie: In the Vaes Lane' heeft drie seizoenen gehad en er zou ook een vierde seizoen komen, maar deze werd geschrapt door Discovery+. Zij wilden niet meer doorgaan met de serie, maar zich op nieuwe programma's focussen. Maar er werd wel al een aantal maanden geleden al gefilmd voor het nieuwe seizoen. Zo zou Jaimie gezien zijn met een hele cameraploeg bij de rechtbank.
Jaimie deelde gisteren op Instagram een foto dat ze op kantoor was, maar Juicechannel zegt dat zij op dit moment niet echt veel werk te doen heeft. Juicechannel deelt op Instagram hierover: "Bronnen meldden aan ons dat Jaimie een beetje met haar handen in het haar zit sinds Discovery+ heeft aangegeven niet verder met haar te willen gaan. En dat is echt een flinke domper voor haar, omdat ze al aan het filmen waren voor een nieuw seizoen. De serie was haar grootste inkomstenbron waarmee ze twee seizoenen flink heeft gecasht en dit is nu weggevallen. "

Diva gedrag

Maar dat Jaimie nu geen inkomsten heeft, laat haar divagedrag niet wegvallen. Laatst was ze samen met Estelle Cruijf gezien op het concert van Chris Brown. Ze wilden niet in de rij staan en de dametjes het concert niet goed zien, daarom besloten ze te gaan zitten op stoelen van andere bezoekers volgens Juicechannel.