Had André Hazes een affaire met zijn documentairemaakster?

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 21 oktober 2022 om 11:09
cheeru mampaey andre hazes
De documentaire van André Hazes is gisteren online gekomen en daar was veel over te spreken. De documentairemaakster Cheeru Mampaey zat aan tafel bij Eva Jinek om te vertellen over de documentaire en de aandacht rondom André Hazes . Ook werd er gesproken over de vermeende affaire tussen de twee.
De documentaire van André Hazes
In de documentaire van André Hazes zien we in vijf verschillende aflevering hoe het leven van André er aan toe ging in de afgelopen twee jaar ongeveer. We leren hoe hij heeft geworsteld met zijn drugs en alcohol probleem en hoe deze steeds sterker werd. Verschillende belangrijke personen in zijn leven komen aan het woord zoals mama Rachel Hazes en ex-vriendin Monique Westenberg . De documentaire is gemaakt door Cheeru Mampaey die in deze tijd een sterke band kreeg met André. Hierdoor begon ook de geruchtenmolen bij de roddelkanalen de draaien. Aan tafel bij Eva Jinek vertelt de documentairemaakster over de documentaire en de geruchten die er rond gingen.
Had André Hazes een affaire met zijn documentairemaakster
Eva Jinek confronteert Cheeru Mampaey met de geruchten over de vermeende affaire tussen de twee. Ze zou namelijk zijn gespot toen ze zijn hotelkamer uitliep.
Cheeru zegt zelf dat ze schrok toen ze deze dingen las. "Ik moet eerlijk zeggen dat het me heel weinig deed. Ik weet zelf wat waar is en André weet wat waar is. Eigenlijk wat iemand anders zegt boeit me niet zo heel veel. Maar ik schrok er wel van", vertelt ze aan Eva.
Ook vertelt ze dat de band met André wel sterker is geworden door de documentaire, maar dit was puur op vriendschappelijke wijze. "Als je iemand voor langere tijd volgt krijg je een band. Ik zie hem ook wel echt als een vriend."