Haico en Ellen Boer Zoekt Vrouw-koppel uit elkaar: 'Verkeerde keuze'

Entertainment
door Lois
donderdag, 01 februari 2024 om 16:40
haico en ellen
Het Boer Zoekt Vrouw-koppel Haico en Ellen zijn uit elkaar. Op de website van het programma laten ze weten dat ze er de afgelopen maanden achter zijn gekomen dat ze toch niet zo goed bij elkaar passen.

Haico en Ellen

Haico en Ellen zijn misschien wel het meest geliefde koppel uit het dertiende seizoen van 'Boer zoekt Vrouw'. Fans zijn dan ook in extase als blijkt dat de twee na de opnames een setje zijn geworden. Maar het Boer Zoekt Vrouw avontuur verliep niet op rolletjes voor Haico en Ellen. Haico koos namelijk tot ieders verbazing in de één van de laatste afleveringen voor Jasmijn en toch niet voor Ellen!

Twist

Haico koos tijdens Boer Zoekt Vrouw voor Jasmijn en hij nam haar dan ook mee op citytrip. Tijdens de citytrip brengt hij ontbijt op haar kamer en vervolgens gaan ze samen naar een pretpark. Waar de pret blijkbaar ver te zoeken is, want het gezicht van Jasmijn staat op onweer.
Kijkers leven mee met Haico. 'Stromende regen, aparte kamers, een ijsje met chocodip en Haico die zijn veilingkistje vergeten is om op één lijn te komen met Jasmijn. Deze boer heeft beter verdiend', schrijft een kijker op X. En een ander: 'Waarom doet Jasmijn mee? Haico had beter die andere vrouw kunnen kiezen. Had hij meer plezier.'

Verkeerde keuze

En dat blijkt, want Haico nam na de citytrip contact op met Ellen. En met succes, want de twee kregen een relatie. Kijkers waren dolblij met de twist. Alleen jammer genoeg was dit alsnog de verkeerde keuze "In de afgelopen maanden hebben we elkaar beter leren kennen en zijn we nu tot het besluit gekomen dat we helaas niet zo goed bij elkaar passen", vertellen Haico en Ellen. Van ruzie is er gelukkig geen sprake. "We zijn elkaar erg dankbaar voor dit mooie avontuur en hebben nog steeds goed contact met elkaar."