Natacha Harlequin wil terugkeren bij Shownieuws: 'In gesprek'

Entertainment
door Eva
dinsdag, 17 september 2024 om 10:14
natacha harlequin
Natacha Harlequin was de advocaat voor Ali B en expert in het programma van Shownieuws. Ze is nu alleen niet meer welkom bij Shownieuws vanwege haar publieke ondersteuning van Ali B. Toch wil ze nu graag weer terugkeren bij het programma.

Ali B

Natacha Harlequin wil haar oude baan terug als expert in shownieuws. Ze vertelde hierover op NPO Radio 1. Ze vertelde dat ze met Shownieuws in gesprek is, maar laat geen details weten van de afspraken zo ver. 'Ik vind het niet netjes, als ik in gesprek ben, om het daarover te hebben.'
De strafrechtadvocaat geeft zichzelf de schuld over de verwarring die is ontstaan over haar verschillende rollen in die tijd. Toen ze aan shownieuws vertelde dat ze voor Ali B ging werken ontstond er verwarring. 'Als er dan door die woorden verwarring is ontstaan, dan ligt dat aan mij., aldus Harlequin. Natacha volgt Ali B namelijk niet in hoger beroep in zijn rechtszaak over grens overschrijdend gedrag. Ali B klaagt zijn slachtoffers aan om zijn onschuld te bewijzen. De strafrechtadvocaat Harlequin ondersteunde hem in zijn rechtszaak voor een bepaalde periode. Ondanks heeft ze het team van Ali B verlaten vanwege zijn houding en gedrag.

Natacha Harlequin Shownieuws 

Het was namelijk niet haar intentie om te stoppen als expert bij shownieuws. Ze vertelt ook tijdens de radio-uitzending dat ze haar werk en collega's erg mist. 'We waren gister bij een feestje van collega Bart Ettekoven dat opeens in een huwelijk werd omgetoverd', vertelt ze. 'Maar daar waren dus ook collega’s van mij die echt in mijn hart zitten. Waarmee ik ook buiten Shownieuws contact heb. Ik mis ze.'
Harlequin wil daarom graag haar baan terug als expert voor de uitzendingen van shownieuws. De vraag is alleen hoe goed de terugkeer voor haar zal zijn en of de kijkers van het programma haar serieus zullen nemen in haar rol.