Hella Huizinga stopt met The Real Housewives of Amsterdam

Entertainment
door Lois
woensdag, 03 april 2024 om 11:13
hella huizinga
Bij 'The Real Housewives of Amsterdam' ondergaan ze een leegloop, want na Susanna Klibansky neemt nu ook Hella Huizinga afscheid van de realityshow. Dit nieuws maakte ze woensdag bekend via Instagram.

Hella Huizinga

Hella is een bekende weddingplanner. Ze organiseert luxe events en feesten voor BN’ers en influencers met haar bedrijven My greatest party en My greatest event. Ze helpt mensen bij het bedenken van een thema voor een feest en de styling daarvan, en ze organiseert andere grote events. En je kunt haar kennen van de realityserie 'The Real Housewives of Amsterdam'. 
In deze realityserie, die zich richt op zeven vrouwen uit de 'upper class' van Amsterdam, wordt het vermeende bruisende leven van deze dames in de hoofdstad in beeld gebracht. Of we nou echt daadwerkelijk kunnen spreken van een vriendschap valt niet met zekerheid te zeggen.

'The Real Housewives of Amsterdam'

'Na twee onvergetelijke seizoenen van The Real Housewives of Amsterdam, waar ik enorm van heb genoten, heb ik in goed overleg besloten niet deel te nemen aan het komende seizoen', schrijft Hella. Voor de succesvol onderneemster waren de afgelopen jaren 'een absolute rollercoaster met vele hoogtepunten maar ook enkele dieptepunten, zowel privé als zakelijk'.
Het combineren van de show met haar bedrijf bleek voor Hella een uitdaging. "De afgelopen maanden heb ik weer keihard kunnen werken aan mijn bedrijf, orde op zaken gesteld en het gaat weer heel goed. We draaien mooie events wereldwijd en het rentals-bedrijf loopt volgens verwachting en groeit hard met prachtige collecties. Daarom heb ik de keuze gemaakt om mij weer volledig op mijn bedrijf te focussen en daar al mijn tijd, energie en passie in te steken," legt ze uit.

Vertrek

Eerder liet Susanna Klibansky al weten niet terug te keren voor een derde seizoen van The Real Housewives of Amsterdam. Ze deelde dit nieuws met haar volgers op Instagram. Met het vertrek van Hella en Susanna blijven Maria Tailor, Tamara Elbaz, Djamila Celina, Kimmylien Nguyen en Cherry-Ann Person over als castleden van de realityserie. Sheila Bergeik werd in het eerste seizoen vervangen door Tamara.
Hoewel Hella dankzij de show bekend werd bij het grote publiek, bracht dit niet alleen positieve publiciteit met zich mee. Zo werd ze het onderwerp van een aflevering van het onlineprogramma BOOS, gepresenteerd door Tim Hofman. Hierin werd ze beschuldigd van wanbetaling. Hella heeft deze aantijgingen altijd weerlegd.