Het einde voor The Real Housewife Susanna

Entertainment
door Nienke
woensdag, 28 februari 2024 om 18:00
realitynl 11
Susanna Klibansky had al een langere tijd twijfels over haal deelname aan reality serie The Real Housewives of Amsterdam. Ze heeft de knoop doorgehakt; de zakenvrouw stopt definitief met het deelnemen van de serie.

Ervaring

Susanna heeft deze keuze laten weten aan haar volgers via haar Instagram. Zo schrijft ze: "Mede door het succes van het programma was ik ook te zien in Stars on Stage, waar ik heel dankbaar voor ben", zegt Susanna onder meer. In het interview laat ze ook nog weten met een nieuw project bezig te zijn, waar ze helaas nog niets over kan zeggen.
De kans is groot dat het met muziek te maken heeft, aangezien ze ook via Instagram laat weten daar verder in te willen groeien. "Dit was een prachtige ervaring die me enorm heeft geïnspireerd en ik wil mijzelf verder ontwikkelen in muziek en optreden." Susanna geeft ook aan dat de deelname een hoop tijdnood veroorzaakte: "Doordat mijn leven de afgelopen twee jaar in het teken stond van The Real Housewives of Amsterdam was het niet meer te combineren met mijn werk voor ons familiebedrijf", vervolgt Susanna. Ze zegt dat de Klibansky's haar altijd hebben gesteund, maar dat ze zelf weer meer tijd in het bedrijf wil stoppen.

Einde van het hoofdstuk

Susanna kijkt positief terug op haar deelname aan het programma. "Ik heb een geweldige tijd gehad en wil mijn mede Housewives en de mensen achter de schermen bedanken. Ik vond het een eer om onderdeel te zijn van zo'n fantastische, internationale show. Ik zie het als een geweldig hoofdstuk in mijn boek of life."

Kritiek

Susanna kreeg door voorgaand seizoen veel kritiek over haar heen. De relatie tussen haar en Tamara, leek totaal niet te werken. Maar ondanks dat had Tamara haar nog graag teruggezien in een mogelijk nieuw seizoen, maar dit is toch helaas het einde voor The Real Housewife Susanna.