Hierdoor kunnen we Estelle Cruijff kennen

Entertainment
door Nienke
zaterdag, 11 mei 2024 om 17:00
realitynl 46
Los van dat Estelle Cruijff te zien is op Instagram als influencer, heeft ze ergens anders haar mediabekendheid aan te danken. Waardoor kennen we Estelle?
Estelle Cruijff is de dochter van Henny Cruijff, dit is de broer van voormalig bekende voetballer Johan Cruijff. Hierdoor konden we Estelle al kennen, maar de reden waarom ze nog bekender is geworden, is door haar huwelijk met voormalig voetballer Ruud Gullit. Op 21-jarige leeftijd stapte Estelle met Ruud in het huwelijksbootje. Ze kregen samen een dochter genaamd Joëlle en een zoon genaamd Maxim. Helaas kwam er in 2013 een einde aan het huwelijk. Na de scheiding met Ruud, kreeg Estelle een relatie met bekende kickbokser Badr Hari. Hier is uiteindelijk ook een einde aan gekomen, momenteel deelt Estelle geen details over haar liefdesstatus.

Carrière 

Doordat Estelle vroeger al bekend was door haar familie en haar ex-man, heeft dit tot positieve stappen geleid in haar carrière. Ze kreeg kleine rolletjes in films zoals: Vet Hard en Ellis in Glamourland. De meesten kunnen Estelle kennen vanwege haar deelname aan bekende Nederlandse programma's waaronder Het Perfecte Plaatje en RTL Boulevard. Ze presenteerde zelfs samen met Gordon het programma Gordon & Estelle: Weg Ermee! 

Media

Estelle was regelmatig in the picture tijdens haar vriendschap met Koen Kardashian en Jaimie Vaes. Er zou rondgaan dat de meiden, met name Jamie Vaes, regelmatig gebruik maakte van drugs. Jaimie geeft aan dat Estelle nog steeds haar vriendin is. De aanleiding waarom er een vriendschapsbreuk heeft plaatsgevonden tussen Jaimie en Koen, is omdat Koen keuzes heeft gemaakt wat Jaimie niet kan accepteren. Estelle is de stabiele pilaar in het leven van beiden en is op het moment ook te vinden in hun levens. Los van alle mediarelletjes om haar heen, plaatst ze dagelijks dingen op haar social media en is ze te vinden in verschillende bladen zoals LINDA. Ze heeft een mooie carrière overgehouden en mag de dingen doen voor werk, die ze met plezier doet!