Historisch moment in Kopen Zonder Kijken: 'Het werd tijd!'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 12 maart 2024 om 11:51
realitynl 26
Kopen Zonder Kijken is een veelbekeken programma op RTL. Zo is het programma na lang wachten, eindelijk weer teruggekeerd op de buis. De eerste aflevering was meteen indrukwekkend en kijkers spreken over een "historisch" moment.
Kopen Zonder Kijken is een programma wat sinds 2019 wordt uitgezonden en telt al 7 seizoenen. Martijn Krabbé is de presentator en het programma wordt gemaakt door zijn productiebedrijf Wise Monkeys. Het programma is voor mensen die moeite hebben om hun droomhuis te vinden. Als deelnemer mag je aangeven wat voor soort huis je mooi vindt, de ligging en het interieur. Daar blijft het ook bij want vanaf daar gaat er een heel team aan de slag om het perfecte huis te vinden en deze te voorzien van alle wensen. De deelnemers zien pas het huis wanneer de koopovereenkomst is getekend. Kopen Zonder Kijken scoort al meerdere seizoenen een miljoenenpubliek.

Kopen Zonder Kijken

Voor de eerste keer is er een alleenstaande moeder Myra, met haar zoontje Toon, in het programma te zien. Makelaar Alex van Keulen merkte meteen op dat Toon "de jongste deelnemer ooit" is. Het is indrukwekkend voor de kijkers en ze vinden het goed dat Myra hulp gaat krijgen van Martijn Krabbé en het team. Zo reageren kijkers massaal op X: "Wat een mooi mens die Myra. Ik gun haar wel een paleisje," en "He he eindelijk een alleenstaande met kind in #kopenzonderkijken. Zou tijd worden!!"

Martijn Krabbé

Onlangs heeft Martijn naar buiten gebracht dat hij ernstig ziek is. RTL reageerde "geschrokken" op het nieuws. RTL heeft aangegeven dat Martijn doorgaat met zijn werk. Wel hebben ze hem geadviseerd om het is rustiger aan te doen en dat daar alle ruimte voor is. We zullen Martijn zeker terug zien komen op de televisie, zo is hij in het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken ook weer de presentator.