Hoe gaat het nu met Zanger Rinus en Romana?

Entertainment
door Tika
zondag, 19 maart 2023 om 12:50
hoe gaat het nu met zanger rinus en romana 1
Het is jaren geleden wanneer one hit wonder Zanger Rinus in 2008 het belangrijke besluit neemt om zijn weg naar een studio te vinden. Hier schrijft hij het nummer 'Met Romana Op De Scooter'. Sindsdien hebben we een aantal vreemde dingen over het duo gehoord.
schermafbeelding 2020 01 04 om 123911 6411f654a6472
Zanger Rinus en Romana: Met Romana Op De Scooter

Het bewogen leven van Zanger Rinus en Romana

De mensen die dit iconische duo niet kennen, zijn waarschijnlijk te jong. In 2008 brachten ze de hit 'Met Romana Op De Scooter' uit. Het nummer tikt bijna de zes miljoen views aan op YouTube. Dat is niet mis. Sinds het duo in de picture is, zijn er een aantal dingen gebeurd. In 2012 raakte Rinus betrokken bij een verkeersongeluk.
Twee jaar later werden er geruchten de wereld in gebracht dat het tweetal vermist zou zijn. Waar deze roddels vandaan kwamen was altijd erg vaag, maar in de zomer van 2014 zijn ze daadwerkelijk twee weken van de aardbol verdwenen. Niemand wist waar ze waren.
In 2017 was het weer raak en waren ze wederom betrokken bij een auto ongeluk. Gelukkig bleef de schade beperkt.
Drie jaar geleden kreeg het koppel de schrik van hun leven. Nadat Romana (echte naam Debora) vlam vat na het opsteken van een sigaar, belandt ze in het ziekenhuis. Hier is ze enige tijd gebleven. Als we Rinus moeten geloven, was ze er slecht aan toe. "Ze is kaal, alles is verbrand en ze wordt aldoor ingesmeerd", aldus Rinus. Sinds het pijnlijke ongeluk durfde Romana niet meer in de spiegel te kijken.

Hoe gaat het nu met het duo?

Inmiddels is het een aantal jaar geleden sinds we voor het laatst van ze hebben gehoord. We hopen natuurlijk Romana weer de oude is en ze samen een fijn leven lijden.