Het einde van Goede Tijden, Slechte Tijden: 'Loopt leeg'

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 03 mei 2024 om 14:56
realitynl
Goede Tijden, Slechte Tijden is al een lange tijd te zien op de Nederlandse buis. Zo kunnen wij ons niet meer een televisie inbeelden zonder het programma! Inmiddels lijkt de soapserie, aardig leeg te lopen, nu er een tweede acteur het vertrek heeft aangekondigd.
Onlangs pakte 'Linda', oftewel Babette van Veen, in Goede tijden, Slechte tijden, haar spullen richting het zonnige Curaçao. Zo zijn er afgelopen seizoen, veel nieuwe acteurs verschenen, maar ook weer vertrokken. Volgens een vooruitblik in enkele tv-gidsen, blijkt dat de acteurs van Steef en Naomi mogelijk ook hun koffers blijken te pakken.

Toekomst

De komende week zal duidelijk worden of de courant het juist heeft, al komt het nieuws niet geheel onverwacht. Onlangs liet Jada Blagrove, de actrice die 'Naomi' vertolkt in de Story weten grote carrièreplannen te hebben: "GTST is fantastisch, maar ik wil meer. Ik hoop binnenkort naar Amerika te gaan."

Vertrek Goede Tijden, Slechte Tijden

Soms gaan acteurs tijdelijk uit de serie, omdat dit nodig is om de verhaallijn kloppend te maken. Het is dan ook gebruikelijk dat acteurs er even tussenuit gaan en daarna een comeback maken voor de verhaallijn. Of dit bij de jonge Jada ook van toepassing is, is nog onduidelijk. Dat Babette van Veen haar vertrek heeft aangekondigd, kan dan wél weer voor de verhaallijn zijn. Babette lag er in 2022 ook uit, waarna ze na een half jaar alweer terugkeerde.

Weinig geld

Het is inmiddels al wel bekend dat je niet bij GTST hoeft te zijn als het gaat om geld. Zo verdienen de acteurs écht het minimumloon. Zo heeft Fajah Laurens, die ook in GTST heeft gespeeld, een boekje opengedaan over het salaris: "Het eerste jaar dat ik in Goede Tijden, Slechte Tijden zat, verdiende ik 1350 euro per maand. Na drie jaar ging ik weg met 2000 euro. Dat is echt slecht.” Wél bouw je bekendheid op met de soap waardoor je weer andere mogelijkheden krijgt voor je carrière, erg dubbel dus!