Ironische uitspraak Matthijs van Nieuwkerk: 'Ik haat het om uitgescholden te worden'

Ironische uitspraak Matthijs van Nieuwkerk: 'Ik haat het om uitgescholden te worden'

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Er is een oud televisiefragment opgedoken van Matthijs van Nieuwkerk waar hij een verrassende uitspraak doet. Hij gaf in het programma College Tour aan dat hij een hekel heeft aan uitgescholden worden, iets wat hij zelf continu deed bij anderen..

Matthijs van Nieuwkerk in College Tour

Er is een fragment uit 2012 opgedoken waarbij Matthijs van Nieuwkerk tegenover Twan Huys zit in het programma College Tour. Twan vroeg Matthijs destijds naar zijn ergste ervaring ooit. Het antwoord hierop luidde als volgt: "Iemand die voor je neus staat, neus aan neus bijna, met en soort glazige blik en die je he-le-maal uitscheldt", vertelde Matthijs. "Dat je de grootste zakkenvuller bent en gaat maar door. Dat vind ik heel vervelend."

Erg bijzonder vinden wij, net als vele andere die de video hebben gezien. Het beschrijft namelijk precies waar de oud-medewerkers van Matthijs hem nu juist van beschuldigen in het artikel van De Volkskrant. Ze spraken daarvoor met zeventig oud-medewerkers die bij het programma De Wereld Draait Door werkten over hoe het er achter de schermen aan toe ging.

Volkskrant artikel over Matthijs van Nieuwkerk

Er werd bijvoorbeeld in de krant beschreven hoe Matthijs van Nieuwkerk tekeer ging tegen een geluidsman na een technische fout in de uitzending. "Jij had hier op je knieën moeten zitten, en met moeten zeggen: sorry meneer Van Nieuwkerk!"

BNNVARA zei te twijfelen aan de spijtbetuiging van de presentator en daarom koos hij om per direct bij de omroep te stoppen.

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk