Is dit de vriendin van Joost Klein?

Entertainment
door Lois
zondag, 12 mei 2024 om 9:30
joost klein vriendin
Joost Klein is een Nederlandse artiest en influencer. Hij heeft de muziekwereld veroverd met zijn virale nummer "Europapa". Met dit lied zal hij Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Malmö. Het nummer, doordrenkt met kenmerken van happy hardcore, heeft binnen 24 uur meer dan 2 miljoen views op YouTube verzameld en heeft al meer dan 9 miljoen streams op Spotify.

'Wennen'

Dit levert aanzienlijke inkomsten voor Joost, met naar schatting € 39.114 euro verdiend, alleen al vanwege de streamingcijfers. Op sociale media reageren mensen massaal op het ingestuurde nummer. "Het nummer van #joostklein is in basis wat ervan verwacht kon worden. Geestig, beetje gabber, geinig dansje. En met een surprise aan het eind." De meeste fans lijken dit nummer, erg leuk te vinden. "Weer eens wat anders dan een draaiorgel." Fans reageren voornamelijk positief, al vinden andere het nog wel "wennen".
Ondertussen groeit de nieuwsgierigheid naar Joost's privéleven, met name naar zijn liefdesleven.

Privacy

Joost Klein had een heftige jeugd, zijn ouders zijn beide overleden toen hij nog op de middelbare school zat. Hij lijkt momenteel de voorkeur te geven aan privacy en focust zich op zijn carrière. Hoewel hij in het verleden relaties heeft gehad, blijft zijn huidige status onduidelijk. Het lijkt er dus op dat Joost Klein nog vrijgezel is. Als we zijn Instagram-account bekijken, zien we geen enkele foto met een vrouw. Ook volgt Joost geen vrouw op Instagram, want de artiest volgt ‘slechts’ 2 personen.

Meerdere liefdes

De oud-YouTuber heeft al meerdere liefdes gehad. Dat zegt de artiest in één van zijn nummers. Ook heeft Joost een video geüpload op zijn YouTube-kanaal met zijn toenmalige vriendin. We verwachten dat Joost binnenkort weer een relatie heeft, hij is in ieder geval populair genoeg. In een interview met Vice vertelt Joost liever een goed gesprek te hebben dan seks. "Ook ik ben soms supergeil, alleen ik heb liever een goed gesprek, dan seks’’, aldus Joost Klein.