Peter Gillis verkoopt al zijn vakantieparken: 'Einde Massa is Kassa'

Entertainment
door Lois
woensdag, 06 maart 2024 om 17:28
peter gillis
Komt er een einde aan de vakantieparken van Peter Gillis? Volgens journalisten van Omroep Brabant lijkt de ondergang van de steenrijke Gillis nabij. Zij zeggen dat Peter op het punt staat de vakantieparken te verkopen. Maar hoe moet het dan verder met het populaire programma Familie Gillis Massa is Kassa?

Problemen

Peter Gillis, de koning van de vakantieparken en beroemd van het SBS6-programma Massa is Kassa, blijft een opvallend aandachtspunt in de media. Hij lijkt nooit ver van gedoe, van ingetrokken vergunningen tot lopende zaken met Nicol Kremers. Onlangs heeft de aandacht zich ook gericht op illegale bomenkap bij kasteel Genenbroek, de sluiting van vakantiepark Prinsenmeer, het vandalisme op het graf van zijn moeder en volgens de heren van Roddelpraat heeft Peter Gillis onlangs een auto-ongeluk veroorzaakt. Dit resulteerde in bizarre schade van maar liefst 28.000 euro. Er lijkt geen einde te komen aan Gillis zijn problemen en zijn tekort aan aandacht.

Criminele activiteiten Peter Gillis

Want Omroep Brabant voorspelt een mogelijk einde van Gillis' vakantieparken, met berichten dat hij in gesprek is met een partij voor de overname van al zijn elf parken. Een akkoord zou volgens bronnen van de Brabantse omroep dichtbij zijn. Aan Shownieuws laat Peter Gillis weten dat er niets waar is van de geruchten.
De vakantieparken van Peter Gillis verkeren al langer in zwaar weer. Recentelijk sloot Park Prinsenmeer in Ommel, vanwege vermeende criminele activiteiten.

Overname

Bij een aantal andere parken van Peter lopen ook zaken bij de gemeente waarbij de exploitatievergunningen op het spel staat. Hij zou met de overname van de parken volgens Omroep Brabant een manier zien om alle problemen in een keer op te lossen.
De vraag is nu: wat gebeurt er met het programma Familie Gillis Massa is Kassa als hij geen parken meer heeft? Het programma draait immers om het leven van zijn familie in en rondom de vakantieparken.