Is het waar? Is Martin Garrix écht verslaafd?

Is het waar? Is Martin Garrix écht verslaafd?

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Niemand ontkomt aan de roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. Ze zal altijd een manier, of een spion, vinden om alles over je te weten te komen. Zo kwam ze ook met het nieuws dat Martin Garrix een verslaving zou hebben en niet zomaar één.

De pijlen zijn gericht op Martin Garrix

Een tijd geleden kwam het nieuws al deels naar buiten. Een bron van roddelkanaal JuiceChannel kwam naar buiten met het verhaal dat Martin Garrix verslaafd zou zijn aan het hebben van geslachtsgemeenschap. Toen dt verhaal naar buiten kwam gingen de volgers natuurlijk speculeren. Martin Garrix heeft een drie jaar een relatie gehad met Charelle Schriek maar ze gingen een aantal jaar geleden uit elkaar. De reden van de breuk was vanwege hun drukke werkschema's, dit is het verhaal dat ze deelden op Instagram.

Het wordt Martin te heet onder de voeten

Achteraf bleek er ook een andere reden te zijn dat de twee uit elkaar gingen. Martin Garrix zou zich namelijk niet zo netjes hebben gedragen in hun relatie. "Tijdens zijn relatie met Charelle ging hij standaard vreemd", aldus JuiceChannel. Hij zou ook vreemd zijn gegaan met een hele bekende naam: zangeres Dua Lipa. Hij zou het zelfs gezellig hebben gehad met Paris Hilton.

Echter werd het de dj natuurlijk een beetje te heet onder de voeten. Het roddelkanaal kreeg een gesprek toegestuurd waarin te lezen is dat Martin Garrix met een andere dame aan het flirten is tijdens zijn relatie met Charelle. Niet veel later verwijdert hij deze berichten. "Meneer is zijn sporen aan het uitwissen."

Is een een ritueel of een verslaving?

Ondertussen is het bekend geworden dat de dj een heel bijzonder ritueel heeft voor zijn optredens. De ene artiest doet een gebedje, de ander belt even met moeders voor tijd, maar Martin Garrix zorgt ervoor dat er standaard voor zijn optreden een escort voor hem klaarstaat. Hij kan zonder dit ritueel namelijk niet optreden.

Echter was het nu Yvonne Coldeweijer die met een nieuw verhaal over de dj naar buiten kwam. Hieruit blijkt dat het wel verder gaat dan een ritueel en dat het begint te lijken op een daadwerkelijke verslaving. Yvonne deed namelijk een oproepje aan haar volgers: "Wie heeft er gedate of een one night stand gehad met een BN'er?" Er kwam verschillende verhalen voorbij, zoals bijvoorbeeld de dames die een bizar verhaal meemaakten op een huisfeestje met Ali B. Ook kwam er een verhaal naar buiten over DJ Martin Garrix, waaruit eigenlijk zijn verslaving wordt bevestigd.

Is het waar? Is Martin Garrix écht verslaafd?

De screenshot van het gesprek meldt het volgende:

"Ze heeft gedate met hem in 2020. Hij heeft inderdaad een soort van verslaving. Ze werd op random tijden gebeld voor een bootycall en als ze niet kon, werd hij boos en negeerde hij haar totdat hij weer behoefte had. En hij is blijkbaar niet echt spannend n bed en nogal dominant."

Of het verhaal 100% waar is, dat kunnen we natuurlijk niet bevestigen aangezien het verhaal komt van een anonieme bron. Maar je weet wat ze zeggen: waar rook is, is vuur.

Entertainment

0

0

Jeroen Rietbergen

0

0

Douwe Bob

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk