Jada Borsato heeft een nieuwe vriend: 'Toen het uit was greep ik mijn kans'

Entertainment
door Lois
dinsdag, 30 januari 2024 om 10:16
jadaborsato 1653741084 2848109106140527404 328943239
Jada Borsato, dochter van Marco Borsato, heeft op de première van de nieuwe film 'Scotoe' een bijzonder iemand meegenomen, namelijk haar nieuwe vlam.

Jada Borsato en Roeland Beelen

Al langere tijd gaan er geruchten rond dat Jada Borsato en haar voormalige vriend Roeland Beelen uit elkaar zijn. Ze verwijderde al hun foto's op Instagram en dat betekent in de tijd van nu niet veel goeds. De twee waren acht jaar samen en het is nog altijd niet duidelijk waarom het over en uit is. "Het zou niet erg zijn om te zeggen dat ik vrijgezel ben, maar we hebben de afspraak gemaakt om daar niet over te praten", vertelde Jada in een eerder interview.
De breuk van Jada en Roeland is niet de enige in de familie Borsato. Ook de relaties van Leontine Ruiters liepen op de klippen. Na de scheiding met Marco Borsato was ze even met John Huiberts, maar dat ging al heel snel voorbij. Voor nu lijkt ze het prima te vinden om even alleen te zijn. "Dat is ook goed", zegt Leontine daarover.

Nieuwe vriend Jada Borsato

Jada Borsato is nog maar net vrijgezel, of ze heeft alweer een nieuwe liefde in haar leven. De gelukkige heet Rob van den Deijssel en hij vertelt dat ze erg gelukkig zijn samen. "Ja, ik ben heel blij, maar ik heb er wel veel moeite voor moeten doen, hoor." Jada en Rob waren al langere tijd bevriend, maar toen Jada en Roeland uit elkaar gingen, heeft hij zijn kans gegrepen.
Rob kent Marco en Leontine, de ouders van Jada, al. Hij noemt ze 'gezellig' en vindt het hele gezin leuk. Ook Jada is warm ontvangen door de familie van haar nieuwe vriend. "Ik kende zijn broertje en zus al. Met de hele schoonfamilie klikt het goed. Dat is fijn."