Jada Borsato over nieuwe relatie Leontine: 'Ik moest wennen'

Jada Borsato over nieuwe relatie Leontine: 'Ik moest wennen'

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Jada Borsato heeft geen makkelijk jaar achter de rug. Haar vader, Marco Borsato, wordt al een tijdje beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Haar ouders gingen uit elkaar én haar moeder vond bij een andere man de liefde. Maar wat vond Jada er nou van om haar moeder ineens met een andere man te zien?

Ouders bij elkaar

Elk kind hoopt natuurlijk dat hun ouders voor altijd bij elkaar zullen blijven, ook Jada had hierop gehoopt. Ze hoopte erop dat haar ouders uiteindelijk tóch weer bij elkaar zouden komen. "Dat was heel fijn geweest. Welk kind wil dat niet? Maar soms loopt het in het leven anders."

Leontine Borsato is gelukkig

Vorig jaar heeft Leontine bekend gemaakt dat er weer een nieuwe man in haar leven is. Het gaat om John Huiberts, een man bij wie ze opnieuw de liefde vond. Toch moest Jada hier natuurlijk aan wennen. "Eerlijk gezegd vond ik het wel wennen om mijn moeder met een ander te zien. Maar ik zag ook al snel dat ze heel gelukkig is met hem." Het is voor Jada het allerbelangrijkste dat haar ouders gelukkig zijn. "Of dat nu samen is of los van elkaar. Dus ja, ik gun mijn moeder haar nieuwe liefde. Ze straalt!"

Samenwonen

Hoe zit het met Jada in de liefde? Daar is in de afgelopen acht jaar niks aan veranderd. Ze is al héél lang samen met haar vriend Roeland Beelen.

Inmiddels woont Jada in Amsterdam en Roeland studeert in Utrecht, van samenwonen is ook na acht jaar nog steeds geen sprake. "Veel mensen in onze omgeving dachten dat we zouden gaan samenwonen. Op zich zou dat ook een logische stap zijn. We zijn al acht jaar samen, vanaf dat we tieners zijn", vertelt Jada. Ondanks dat ze zo close zijn met elkaar, vinden ze samenwonen nog een brug te ver. "In ons volwassen leven willen we ons nog niet op die manier binden. We houden van elkaar en willen bij elkaar blijven. Maar we vinden het daarnaast ook fijn dat we ook individueel kunnen ontwikkelen."

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk