Jada Borsato zorgt voor nare breuk met ex vriend: 'Ging vreemd'

Entertainment
door Lois
woensdag, 31 januari 2024 om 10:20
jada roeland
Er gingen al geruchten rond dat Jada Borsato en Roeland Beelen uit elkaar waren, maar nooit kwam er een concreet antwoordt. Tot Jada deze week haar nieuwe vlam meenam naar de première van de film Scotoe. Wel had Roeland tot twee dagen terug nog alle foto's met Jada online staan en zelfs haar naam in zijn bio met een hartje.

Jada Borsato en Roeland Beelen

Jada Borsato en haar ex Roeland Beelen leerden elkaar kennen tijdens de – welbekende en beruchte – barbecue van Marco Borsato. Roeland nam namelijk deel vaan The Voice Kids. Ze kregen een relatie op slecht 12-jarige leeftijd en bleven dus bijna negen jaar een setje. De twee postten al die tijd volop foto's met elkaar en leken nog altijd stapelverliefd. Tot Jada plots alle foto's verwijderde van haar Instagram en er geruchten rondgingen dat de twee uit elkaar zouden zijn.
En wat blijkt, Jada Borsato heeft deze week in een interview laten weten dat ze inderdaad een nieuwe vriend heeft. Ze zet haar nieuwe vriend gelijk voor het blok tijdens een interview met De Telegraaf.

Roeland hield hoop

De ex-vriend van Jada, heeft het interview waarin zij haar nieuwe liefde 'Rob' voorstelt, inmiddels ook wel gezien. Tot twee dagen geleden had de ex van Jada namelijk nog wel alle foto's met Jada op zijn Instagramprofiel staan. Zelfs haar naam in zijn bio met een hartje. Roeland had blijkbaar tot het interview nog hoop, maar sinds de relatie publiekelijk is geworden kan hij het wel schudden bij Jada.

Vreemdgaan

Op Juicechannel is bekendgemaakt dat de reden van de break-up hoogstwaarschijnlijk bij Jada ligt. In het verleden is Jada wel eens vreemdgegaan, ook dat heeft Juicechannel die tijd gepubliceerd. Roeland moet hier dus van op de hoogte zijn. Toch gingen ze wel nog met elkaar verder. Of zij is vreemdgegaan met Rob tijdens de relatie met Roeland is nog niet bekend.
Ze post een paar weken geleden wel nog een foto met Roeland "Het is cliché, maar het is waar: je bent niet alleen de liefde van mijn leven. Je bent mijn soulmate, mijn beste vriend en ik leer elke dag van jou." Nou aan die woorden had Roeland geen waarden hoeven hechten, want bij de Jada Borsato is toch alles een groot spel vol met leugens, net als bij haar vader, Marco Borsato. Zoals ze vaak zeggen 'zo vader, zo dochter'.