Jaimie Vaes breidt sierradenlijn uit: 'Komt van AlieExpress'

Entertainment
donderdag, 21 december 2023 om 11:41
ontwerp zonder titel 2023 12 21t111523540
Jaimie Vaes gaat haar eigen sierradenlijn uitbreiden met tassen. Op Instagram deelt ze vol trots een sneak peek van een tas, maar haar volgers merken al gauw op dat de tas ook te koop is op AliExpress...

Namaak

In 2022 introduceerde Jaimie Vaes haar sieradenlijn GOULD’21 en recentelijk is ze een samenwerking aangegaan met vriendin Rose Bertram. Gezamenlijk geven ze het merk een nieuwe boost en op Instagram kondigt Jaimie aan dat ze naast sieraden ook tassen gaan verkopen. " The bag. Coming soon ", schrijft Jaimie trots bij een foto van een van de tassen.
Juicechannel stelt dat dezelfde tas ook verkrijgbaar is op AliExpress en Shein. " Zou het alleen inspiratie zijn of komt deze tas gewoon regelrecht van zo’n site af? ", schrijft het kanaal op Instagram bij foto’s van dezelfde tas. Tegenwoordig bieden veel webshops tassen aan die afkomstig zijn van AliExpress, zij het niet onder hun eigen ontwerp. " Jaimie en Rose laten op hun site wel overkomen dat de items die zij verkopen zelf ontworpen zijn. Daar krijgen we nu toch wel twijfels over ", vervolgt Juicechannel .
Een volger suggereert dat ook de samenwerking tussen Jaimie en Rose maar van korte duur zal zijn. " Met vrienden moet je wandelen, niet handelen ", schrijft een volger van Juicechannel . " Dit zal na een tijdje ook weer vreemd aflopen. "

Weer samen

En dit is niet het enige gerucht dat rondgaat over Jaimie. Volgens Yvonne Coldeweijer zou ze weer een relatie hebben met Lil' Kleine. " Het klopt: Lil en Jaimie zijn weer samen!
", meldde de juicekoningin gisteren op haar juicekanaal. " Hoewel Lil heel hard aan zichzelf en zijn verslaving heeft gewerkt, heb ik het vermoeden dat ze het daarom weer opnieuw gaan proberen. Maar deze twee bij elkaar zijn TOXIC! "
Ze zouden het opnieuw proberen, vooral omdat Lil’ Kleine aan zijn verslaving zou hebben gewerkt. Ze vindt ook dat hun relatie, op het gebied van ouderschap voor hun zoontje, ook verbeterd is. Op het moment verblijft Jaimie nog op Ibiza, maar ze zou zelfs overwegen om terug te gaan verhuizen naar Amsterdam voor hem.