Jaimie Vaes lekt zelf de autodeur-video aan Yvonne Coldeweijer

Entertainment
door Sophie
woensdag, 25 januari 2023 om 21:28
jaimie vaes lekt video mishandeling 1
Vorig jaar februari werd rapper Lil' Kleine aangehouden nadat er beelden naar buiten kwamen waarin hij het hoofd van Jaimie Vaes tussen de autodeur zou hebben geklemd. Nu komt het nieuws naar buiten dat Jaimie dit zelf heeft gelekt aan Yvonne Coldeweijer én komt ze met een verklaring dat haar hoofd níét tussen de deur heeft gezeten. Maar wat ze niet wist is dat Yvonne het telefoongesprek waarin Jaimie vraagt of ze de video wil lekken heeft opgenomen.
Lil' Kleine mishandelt Jaimie Vaes
In februari deelde Yvonne een video waar 'te zien is' dat Lil' Kleine het hoofd van Jaimie Vaes tussen de autodeur klemt. Uiteindelijk werd de rapper aangehouden en bracht twee weken in de cel door, daarna kwam hij onder voorwaarden vrij. Hij bleef overigens wel verdachte in de zaak op verdenking van poging tot zware mishandeling en/of mishandeling.
Een woordvoerder van de rechtbank Amsterdam bevestigt aan Shownieuws dat ze onvoldoende aanwijzingen zien om de rapper de verdenking van poging tot zware mishandeling.
De autodeur-video
Jaimie heeft inmiddels aan de politie verklaard dat het niet haar hoofd was die tussen de autodeur geklemd zat.
Er wordt nu langzaam duidelijk wat er zich die avond daadwerkelijk heeft afgespeeld. Ook wordt er nu duidelijk dat het Jaimie was die de video lekte aan Yvonne Coldeweijer én dat zij toen in een telefoongesprek met de roddelkoningin al niet eerlijk was over de situatie.
Yvonne vraagt aan Jaimie wat er precies gebeurd op de video waarop Jaimie duidelijk maakt dat haar hoofd tussen de autodeur wordt geklemd. Verder vertelt ze dat er al meer dingen zijn voorgevallen en ze het niet meer van hem pikt. Jaimie lijkt in het telefoongesprek ontzettend wanhopig en wil daarom ook dat Yvonne de video zo snel mogelijk online komt zodat ze weg kan uit de situatie waarin ze zich op dat moment begeeft.
Yvonne heeft het telefoongesprek gedeeld op haar Instagram en legt in het onderstaande bericht uit waarom ze heeft besloten het te delen:
jaimie vaes lil kleine mishandeling telefoongesprek 63d19809f318c
Luister het gehele telefoongesprek hieronder: