Jaimie Vaes onder vuur na opmerkelijke video: 'Gedraag je!'

Entertainment
door Nienke
maandag, 25 maart 2024 om 9:31
realitynl 72
Jaimie Vaes heel veel kritiek ontvangen door een opmerkelijke video die ze op haar Instagram heeft geplaatst. Het gaat om een video waarbij haar billen prominent in beeld staan. Fans zijn in shock.

Jaimie Vaes video achterwerk

Jaimie Vaes plaatst wel vaker dingen op haar socials waarbij fans een hoop vragen hebben, zo is dit nu ook weer het geval. “BITS OF SPRING”, is wat Jaimie onder de fotoreeks heeft geschreven. De reeks bestaat als eerste uit het filmpje van haar achterwerk en worden vervolgd met andere lente-achtige foto's en video's.

Commentaar

Zo'n post op Instagram vraagt om kritiek. Deze is er dan ook zeker gekomen, zo zijn er een aantal die reageren met het volgende: “Gedraag je! Wat wil je hiermee bereiken!”, en “Wel een klein beetje desperate dat clipje…" Daar blijft het niet bij, de reacties lijken oneindig door te lopen met: "Ooooke…. aandachtjunk deel 2," en "Wat moet dit voorstellen?" Los van het feit dat er veel negatieve reacties zijn, zijn er ook volgers die wél positief reageren. Zo reageren er een paar volgers met: "Je ben en je blijf een mooie dame" en "Veel geluk ik vind je een mooi mens." Jaimie heeft ondanks alle berichten, haar foto niet verwijderd op Instagram, ook heeft ze nog geen reactie gegeven over de ophef.

Balans

Jaimie is bezig met het vinden van balans in haar leven, zo is dat ook op te merken op haar Instagram. Zo heeft Jaimie in haar column van Grazia geschreven dat ze de drank tijdelijk even neerlegt. Zo lijkt het alsof Jaimie haar leven wil beteren, net zoals Koen Kardashian dat wil doen. Koen heeft de vriendschap verbroken met Jaimie en Estelle Cruijff. De reden hiervoor zou zijn dat het drietal overmatig gebruik maakt van alcohol en drugs en Koen wil hier graag van afstappen. Jaimie geeft aan dat Estelle nog steeds haar vriendin is. De aanleiding waarom er een vriendschapsbreuk heeft plaatsgevonden tussen Jaimie en Koen, is omdat Koen keuzes heeft gemaakt wat Jaimie niet kan accepteren.