Jaimie Vaes over relatie met Lil' Kleine: `Het was al heel snel mis.`

Entertainment
door Sophie
maandag, 31 oktober 2022 om 9:41
jaimie vaes boerderij van dorst
We weten ondertussen allemaal dat de relatie van Jaimie Vaes en Lil’ Kleine lang niet altijd over rozen ging. Dit leek voor het publiek heel lang wel zo en langzaam kwamen er verhalen naar buiten. Jaimie Vaes was nu te gast in het programma ‘Boerderij van Dorst’ en vertelt daar verontrustende dingen over haar laatste relatie.
Niet eten van de stress
De relatie met Lil' Kleine heeft ervoor gezorgd dat Jaimie ontzettend veel stress ervaarde. Gedurende haar relatie woog ze op een gegeven moment nog maar 45 kilo omdat ze geen zin had om te eten van de stress. "Ik zat alleen maar met een sigaret in mijn mond", vertelt ze aan Raven in het programma.
De relatie was al heel snel mis
Ondanks dat het heel lang goed leek te gaan tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes, was dat achter gesloten deuren wel heel anders. Jaimie merkte namelijk al heel snel dat het mis was in de relatie. Mede hierdoor voelde ze veel schaamte: "Als iemand je uitkaffert waar iedereen bij is, dan voel je je gegeneerd. Ik voelde me dan gegeneerd terwijl híj zich zou moeten schamen. Dat was niet het beeld dat naar buiten kwam, want ik deed er ook aan mee. Ik heb een vriendin die zat in een vergelijkbare situatie, maar ik begreep niet waarom ze bij hem bleef. Het is niet zo simpel."
Jaimie beëindigd de relatie, de show is voorbij
Jaimie Vaes vond uiteindelijk de kracht om haar relatie te beëindigen en ondertussen zijn ze al maanden uit elkaar. Jaimie heeft eindelijk weer wat rust in haar leven gevonden, maar dat duurde wel even. "Ik weet nog de eerste keer dat ik naar buiten moest, ik piste echt in mijn broek." Dit had volgens Jaimie alles te maken met de show die ze eigenlijk constant aan het opvoeren waren, maar dat iedereen nu wist hoe het écht zat. Jaimie weet in ieder geval dat ze er echt een les door heeft geleerd in haar volgende relatie, dat ze altijd haar eigen ding zal blijven doen.
Maar Jaimie is natuurlijk niet van Lil' Kleine af en dat zal ook nooit gebeuren. Ze hebben namelijk samen hun zoontje Lío nog. Lío heeft op dit moment geen contact met zijn vader, maar Jaimie staat daar wel voor open. "We zullen ongetwijfeld geen beste vrienden worden, maar we blijven wel altijd de ouders van Lío. En Lío heeft zijn vader nodig, maar daar moet papa wel iets voor gaan doen."