Jaimie Vaes spijt van botox: 'Natuurlijke aanpak'

Entertainment
door Nienke
donderdag, 25 april 2024 om 9:56
realitynl 21
Jaimie Vaes praat met regelmaat over al haar ingrepen aan haar lichaam. Ze maakt er dan ook geen geheim van hoeveel botox ze heeft gebruikt en hoeveel het heeft gekost. Onlangs biecht Jaimie op dat ze op het moment voor een 'natuurlijke aanpak' zal gaan.

Jaimie Vaes vroeger

Jaimie Vaes zag er vroeger héél anders uit dan dat ze nu op haar social media kanaal verschijnt. Zo maakt Jaimie er geen geheim van dat ze botox gebruikt en dat ze haar achterwerk heeft laten vergroten. Dit is natuurlijk niet zomaar iets wat iedereen kan doen, maar daarover heeft Jaimie wat te vertellen in haar column.

'Beauty begint bij voor jezelf zorgen'

Jaimie benadrukt duidelijk dat beauty pas begint als je goed voor jezelf kan zorgen."Gezond eten, mijn porties groenten en fruit pakken, veel sporten en genoeg water drinken," legt ze uit. Zo is dit wat Jaimie ongeveer in een week eet. Jaimie krijgt regelmatig schoonheidsbehandelingen aan zowel haar gezicht als lichaam.

Natural beauty

Jaimie geeft toe dat ze in het verleden weleens te ver is gegaan met alle ingreepjes hier en daar. "Ik heb bijvoorbeeld geen behoefte meer aan de fillers in mijn lippen zoals ik ze vroeger had." Tegenwoordig kiest de influencer liever voor een meer 'natuurlijke aanpak'. "Het hoeft niet allemaal meer zo opvallend te zijn." Jaimie geeft namelijk aan dat ze nogal een ploffig gezicht kreeg door fillers. Jaimie gaat misschien zonder fillers in haar lippen door het leven, maar in haar achterwerk heeft ze nog wel flink wat filler zitten. Zoveel kostte de bilpartij van Jaimie!

Leven beteren

Jaimie Vaes heeft de drank neergelegd omdat ze meer balans in haar leven wil. Ze heeft natuurlijk chaotische tijden achter de rug wat betreft de vriendschapsbreuk met Koen Kardashian én alles rondom haar ex Lil' Kleine. De eerste stappen zullen inmiddels wel gezet zijn.