Jaimie Vaes uit de kleren in Playboy: 'Mijlpaal voor mij'

Entertainment
door Tika
woensdag, 02 augustus 2023 om 11:25
jaimie vaes uit de kleren in playboy mijlpaal voor mij
Jaimie Vaes verschijnt deze maand in de nieuwe Playboy. Een droom die ze al van jongs af aan heeft. Eindelijk kan ze het van haar bucketlist strepen.

Jaimie Vaes in de Playboy

Het zal de eerste keer in maar liefst tien jaar zijn dat er weer een BN'er in het blad komt te staan, laat het blad weten. Hmm, het woord BN'er is niet helemaal de juiste omschrijving van Jaimie, maar goed, daar gaat het nu niet om. De influencer zal op maar liefst zestien pagina's te zien zijn. Het was altijd al een droom van haar , maar toen ze een relatie met rapper Lil' Kleine had, moest ze het even op hold zetten. Dit is namelijk iets wat ze absoluut niet van Lil' mocht doen. "Dat wilde hij echt niet. Ik heb het weleens geopperd toen we nog een relatie hadden, maar dat zag hij echt niet zitten" , vertelt ze.

Een droom

"Als meisje vond ik het blad al geheimzinnig en stoer. Het heeft me altijd tof geleken om zelf ooit in Playboy te staan. Het is voor mij een mijlpaal. Er zullen vast mensen zijn die zeggen dat ik dit voor de aandacht doe, maar ik vind het gewoon heel gaaf om iets moois neer te zetten. Het lijkt me ook waanzinnig om later terug te kunnen kijken op deze foto’s. Ik denk dat de beelden bijna kunst zijn. Dat was een beetje het uitgangspunt; dat je ze ook aan de muur kunt hangen." Na jaren kan ze eindelijk het item van haar bucketlist afstrepen.
BN'ers Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Bridget Maasland en Britt Dekker gingen haar voor.