Jutta Leerdam ontvangt een bak kritiek van volgers: 'Twee dwazen'

Entertainment
donderdag, 09 november 2023 om 9:30
ontwerp zonder titel 96
Jutta Leerdam en Jake Paul hebben de verontwaardiging van hun volgers opgewekt door een video te delen waarin ze hun initialen in een boom kerven. Dit gedrag heeft bij beide sterren tot aanzienlijke kritiek geleid. "In bomen snijden, ben je 12 jaar oud?"

Reacties over gegraveerde boom

Het verliefde stel Jutta Leerdam en Jake Paul maakte onlangs samen een wandeling in het bos. Toen ze een boom tegenkwamen, ontstond er een idee. Jake gebruikte een sleutel om de initialen van hen beiden in de boom te kerven. Hij graveerde 'J en J' in de bast van de boom met een hartje ertussen.
Vol liefde deelde Jutta de video op Instagram, maar tot haar verbazing werd dit niet goed ontvangen door haar volgers. Velen begrepen niet waarom het noodzakelijk was om in een boom te kerven. " Verniel de bomen niet! ", reageert een volger onder de beelden die Jutta op haar Instagram heeft geplaatst. En een ander volger schrijft: " Waarom dat schrijven in die arme boom? Verschrikkelijk. "
Veel mensen laten weten dat ze het een kinderachtige actie vinden van het stel. " Laat de bomen met rust! Je bent volwassen! ", luidt het. En zo zegt ook iemand: "Die twee dwazen vernietigen hout met hun initialen!"
Enkele volgers van Jutta en Jake beschouwen de reacties op de video als overdreven. " Even kalmeren allemaal, hij ging niet erg diep ", schrijft iemand. Een ander denkt te weten wat de achterliggende gedachte is voor de haatreacties die Jutta en Jake ontvangen. " Mensen zijn boos om de boom, maar eigenlijk zijn ze jaloers dat hij met Jutta is."
Zo reageert ook iemand: " Just here to read the GroenLinks reactions. "

Veel kritiek

Sinds Jutta heeft onthuld dat ze een relatie heeft met de Amerikaanse bokser Jake, heeft ze te maken gekregen met tal van onplezierige reacties . Jutta ervaart het als zeer moeilijk om dit soort reacties te mogen ontvangen. " Want ik had nog nooit haat meegemaakt"
, dat vertelde ze al eerder in een video van Jake Paul.
Jake Paul is alle haat wel gewend, maar ook hij vindt het niet leuk, dus neemt hij graag op voor zijn vriendin. " Aan alle Nederlanders: stop alsjeblieft met het haten van Jutta omdat ze met mij date. "