Jamie Vaes en Lil' Kleine weer terug bij elkaar

Entertainment
dinsdag, 19 december 2023 om 14:04
ontwerp zonder titel 2023 12 19t131703142
Jaimie Vaes en Lil' Kleine zijn al een tijdje uit elkaar en de break-up was allesbehalve gezellig. Ze hebben elkaar zelfs een paar keer ontmoet in de rechtbank over hun zoontje en spullen. Maar de relatie maakt een onverwachtse wending: alles lijkt weer helemaal oké te zijn tussen de twee.

Jaimie Vaes en Lil Kleine

Jaimie Vaes en Lil' Kleine zijn een behoorlijke tijd samen geweest. Ze verwelkomden samen een zoontje en waren zelfs verloofd. Helaas begonnen er scheurtjes in hun relatie te ontstaan en er waren talloze geruchten dat het niet goed ging tussen hen. Er zou veel ruzie zijn geweest en er waren zelfs beschuldigingen dat Lil' Kleine Jaimie mishandelde tijdens hun conflicten.
De situatie escaleerde uiteindelijk op Ibiza, waar het stel ruzie kreeg. Jaimie liep bebloed de receptie van het hotel binnen en Lil' Kleine uiteindelijk werd gearresteerd. Na dit incident maakten ze het weer goed en brachten ze in opdracht van hun management een video uit om te benadrukken dat er niets aan de hand was.
Maar het werd later alleen maar ernstiger toen er een video opdook waarin Jaimie tussen de autodeur zat en Lil’ Kleine deze dichtsloeg. Het filmpje verspreidde zich als een lopend vuurtje op het hele internet, wat uiteindelijk leidde tot de breuk van het stel.

Dikke mik

Maar op dit moment lijkt het weer de goede kant op te gaan tussen Jaimie en Lil' Kleine. Na de verdeling van hun spullen , het gedoe rondom hun kind
en de snedige opmerkingen over en weer via het internet, hebben ze de strijdbijl begraven. Volgens Jaimie zelf gaan ze nu veel beter met elkaar om als ouders, allemaal in het belang van hun zoon. Momenteel verblijft Jaimie nog op Ibiza, maar ze overweegt zelfs terug te verhuizen naar Amsterdam voor hem.
Er gaan al geruime tijd geruchten dat ze weer een stel zijn, maar Jaimie ontkent deze speculaties. Desondanks verschenen er recentelijk beelden bij Yvonne Coldeweijer waarin te zien was dat ze wél weer samen waren. Ze zouden het opnieuw proberen, vooral omdat Lil’ Kleine aan zijn verslaving zou hebben gewerkt.