Binnenkijken in de woning van Jan Smit

Entertainment
door Indy
donderdag, 14 september 2023 om 7:42
woning jan smit
Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe het eruitziet in de woning van Jan Smit ? vandaag nemen we een uniek kijkje in zijn enorme villa!

De villa van Jan Smit

De indrukwekkende villa van Jan bevindt zich midden in het hart van Volendam. In 2006 kocht hij een vrijstaande woning en besloot vervolgens om deze volledig te slopen en een gloednieuwe villa te laten bouwen. Destijds was dat met zijn, inmiddels ex-vriendin, Yolanthe Cabau.
Jan heeft zijn droomhuis zelf ontworpen en in 2006 €632.000 euro betaald voor het perceel, dat zich op loopafstand van de Volendamse haven bevindt en in de buurt van andere bekende Volendamse BN'ers ligt. De villa is vrijstaand en beschikt zelfs over een ondergrondse parkeergarage.

Een huis voor de hele familie

Jan woont samen met zijn vrouw, Liza Smit, die dit jaar hun tienjarige huwelijk vieren. Samen vormen ze een gelukkig gezin met drie kinderen: Fem, Emma en Senn, en hun hondje Rio niet te vergeten. Jan deelt regelmatig foto's van zijn gezin op Instagram, of ze nu samen genieten in Marbella of gewoon thuis in hun villa plezier hebben.
De villa biedt een overvloed aan natuurlijk licht door de vele ramen en heeft voldoende ruimte voor het hele gezin. De ruime tuin is perfect voor Jan en Senn om een potje voetbal te spelen, terwijl ze in de zomer kunnen afkoelen in het zwembad. Deze woning is echt een droomhuis!

Jan Smit de vreemdganger

De afgelopen tijd ligt Jan nogal onder vuur op sociale media. Yvonne Coldeweijer deelt geruchten dat de zanger vaak vreemdgaat met verschillende BN'ers. Hij zou zelfs tegen een van zijn affaires hebben gezegd dat hij overwoog om zijn langdurige relatie met Liza te beëindigen. Uiteindelijk bleef hij bij Liza.
“Of Jan daadwerkelijk van plan was om ooit Liza te verlaten betwijfel ik. Mannen zeggen dit vaak tegen hun minnares om ze aan het lijntje te houden. But it was real for her, I guess" , zegt Yvonne over de situatie. Het is te hopen dat het gezin er nog lang en gelukkig kan leven, zonder rare praktijken van Jan.