Jan Versteegh verkoopt zijn woning met bizarre winst: 'Ongelofelijk'

Entertainment
door Lois
donderdag, 28 maart 2024 om 8:59
jan versteegh
Jan Versteegh heeft zijn woning in Diemen te koop gezet. Hij heeft zijn woning te koop gezet voor een niet-zo-bescheiden bedrag van 699.000 euro. Maar wacht, er is meer! Zelf kocht hij het optrekje in 2017 voor een bedrag van 530.000 euro. Dat meldt BekendeBuren. 

Jan Versteegh woning

De presentator liet er destijds een hypotheek op vestigen van 344.500 euro. Dat betekent dat, wanneer Jan de woning voor de vraagprijs verkoopt, een winst maakt van maar liefst 169.000 euro.
Beeld: Bekende Buren
Beeld: Bekende Buren
De koper krijgt een hoekwoning met een woonoppervlakte van 144 vierkante meter. Het optrekje beschikt over vier kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer. Verder heeft de woning een ruime uitgebouwde woonkamer, een keuken die beschikt over diverse inbouwapparatuur, een garage en een tuin op het westen.
Beeld: Bekende Buren
Beeld: Bekende Buren

Marco Borsato

In het YouTube-programma "Roddelpraat", gehost door Dennis Schouten en Jan Roos, werd voor het eerst gesproken over vermeend seksueel wangedrag van Marco Borsato. Volgens Dennis, zoals beschreven in zijn boek "Beschadigd, op weg naar de dood", was Versteegh de klokkenluider in de zaak.
Waarom onthult Dennis voor het eerst de naam van Jan als Borsato-klokkenluider? “Ik geef nooit mijn bronnen prijs, maar Jan Versteegh verdient een groot compliment als klokkenluider van deze walgelijke misstanden rondom Marco Borsato.”

Kinderachtig

Versteegh zou naar verluidt tegen Dennis hebben gezegd: "Wanneer gaan jullie nou eens iets doen met dat Marco Borsato-verhaal? Hij heeft zich vergrepen aan een jonge meid. Meerdere mensen praten erover, maar niemand durft het naar buiten te brengen. Het gaat al langer rond en het wordt tijd dat het naar buiten komt." De zaak moet nog altijd voor de rechter komen en dan zal blijken of Marco wel of niet wordt veroordeeld.
Daarnaast is er ophef ontstaan over Versteegh's gedrag aan boord van een vliegtuig afgelopen oktober. Volgens bronnen wilde hij dingen die niet mogelijk waren en uitte hij zijn ongenoegen op het personeel. Yvonne Coldeweijer omschreef hem als "ongelofelijk, verwend, kinderachtig en dreinend kereltje."