Janice Blok onherkenbaar: 'Hele gezicht opgezwollen'

Entertainment
door Sophiedinsdag, 03 januari 2023 om 9:15
janice blok onherkenbaar allergische reactie
Janice Blok is op vakantie op Curaçao, maar deze zal ze niet snel meer vergeten. Ze deelt een foto van haar opgezwollen gezicht op Instagram. "Het lijkt wel alsof het elk moment ervan af kan vallen", deelt ze bij de foto.
Keelontsteking op vakantie
Janice Blok loopt tijdens haar vakantie een keelontsteking op. Hierdoor kan ze de laatste dagen van haar verblijf alleen nog maar in bed liggen. "Om te janken", schrijft de influencer op haar Instagram Story.
Ze heeft voor de keelontsteking een antibioticakuur gekregen, maar ook dit liep uiteindelijk ook niet helemaal zoals ze had gehoopt.
Allergische reactie op antibiotica
Janice kreeg een allergische reactie op de antibioticakuur die ze gekregen heeft. Hierdoor is haar hele gezicht gaan opzwellen. "Het lijkt wel alsof het elk moment eraf kan vallen", vertelt ze op haar Instagram.
Ondertussen is Janice naar de spoedeisende hulp gegaan en heeft ze andere antibiotica én allergie pillen gekregen. Helaas lijken deze alleen nog niet echt te helpen, maar ze moet dinsdag ook terugvliegen naar Nederland. "Wish me luck", sluit ze het verhaal af.
Bekijk hieronder de foto van de onherkenbare Janice Blok:
janice blok onherkenbaar 63b3ec49eb76e