Jerney uit Married at First Sight viel meer dan 25 kilo af: 'Knop om'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 26 maart 2024 om 16:48
realitynl 77
Married at First Sight is een razend populair programma in Nederland. Dit seizoen heeft deelneemster Jerney, wel een hele bijzondere metamorfose ondergaan. Zo is ze haast niet meer te herkennen en is ze trotser dan ooit!

Het programma

Met 9 seizoenen op de teller, wordt Married at First Sight nog steeds goed bekeken. In het programma worden de deelnemers aan de hand van wetenschappelijke informatie aan elkaar gekoppeld. Zo is het programma als het ware een experiment, zo is het huwelijk een test of dat je mensen via wetenschappelijke gegevens aan elkaar kan koppelen! De deelnemers in Married at First Sight mogen het huwelijk ook weigeren onder deze voorwaarden.

Metamorfose 

Deelneemster Jerney van het huidige seizoen van MAFS is bijna onherkenbaar! Kijkers van het programma hebben kunnen zien dat ze is gekoppeld aan Jeffrey, of de match blijkt te passen, zullen we woensdagavond zien. Het is in ieder geval te zien dat Jerney aan de slag is gegaan, zo heeft ze op Instagram gedeeld dat ze 25 kilo is afgevallen!

Onzekerheid

Jerney deelt trots de foto waarop te zien is dat ze is afgevallen, zo schrijft ze onder de foto: "Onzekerheid, wie kent het niet? Ik heb mij er tijdens mijn Married at First Sight avontuur alleen niet door laten leiden. Tot 2 jaar geleden woog ik 108 kilo, ik zette de spreekwoordelijke knop om en begon af te vallen." Het programma heeft Jerney iets laten realiseren: "Toen ik mij moest laten wegen op een testdag woog ik er 97 en dat was voor mij de eerste x dat iemand anders dan ikzelf mijn gewicht te zien kreeg. Ik bleef door gaan met afvallen en toen ik verrast werd door Carlo woog ik op dat moment 94 kilo.” Tijdens het programma is Jerney gaan letten op voeding en dat heeft zijn vruchten afgeworpen! Jerney voelt zich na het afvallen al een stuk beter maar geeft aan dat sommige onzekerheden er nog steeds zijn, maar zoals ze zelf zegt: "Ik laat mij er niet door tegen te houden!”