Jeroen van der Boom verspreid roddels over Toppers-collega's: 'Doorgesnoven'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 07 juli 2023 om 9:14
jeroen van der boom roddels toppers
Jeroen van der Boom ligt flink onder vuur door de uitspraken die hij heeft gedaan. Niet alleen de crew is de dupe van zijn uitspraken, maar hij heeft ook wel wat te zeggen over zijn Toppers-collega's.

Jeroen van der Boom is de 'grootste slang van Hilversum'

Jeroen van der Boom heeft zich in weekblad Weekend uitgelaten over het feit dat hij nog wel eens 'enorm uit zijn plaat kan gaan' en dit bedoelt hij niet in goede zin. Hij kan namelijk nog wel eens uitvallen tegen mensen . Naar aanleiding van zijn eigen uitspraak, kwamen er verschillende bizarre verhalen naar boven.
"Echt één van de grootste slangen van Hilversum", vertelde een volger aan roddelkanaal Juicechannel. "Standaard arrogant en onaardig tegen crew achter de schermen." Nu komt naar buiten dat het niet alleen de crew is tegen wie Jeroen niet zo aardig is.

Jeroen verspreid roddels over Toppers-collega's

Bij het roddelkanaal Juicechannel
komen nog veel meer verhalen over Jeroen binnen, nu ook één waarin hij flink lijkt te roddelen in het openbaar. "Mijn vriend en ik zaten naast Jeroen in het vliegtuig"
, vertelt de bron. Het stel had een roddelblad voor hun neus en naar aanleiding hiervan besloot Jeroen een praatje met ze te maken. "Hij begon hele verhalen over zijn collega's te vertellen. Echt dingen waarvan wij dacht: niet tof dat je dit deelt."
Maar om wat voor verhalen gaat het hier dan precies? Nou, hij zou zijn Toppers-collega's flink onderuit halen. "Zo vertelde hij dat René Froger ontzettend vervelend kan worden als hij drinkt. René heeft vaak een kwade dronk" , vertelt Juicechannel. "En over Gordon vertelde Jeroen dat hij in die tijd deed alsof hij clean was. Maar in werkelijkheid doorgesnoven lag op een boot op Ibiza. Nou van je (ex)collega's moet je het hebben."
Zijn wel heftige uitspraken die Jeroen doet tegen twee vreemden in het vliegtuig over zijn collega's. Niet heel netjes.