Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels ouders geworden van zoon

Entertainment
door Sophie
zondag, 22 oktober 2023 om 16:17
jessie jazz vuijk kaj gorgels bevallen
Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels hebben bekend gemaakt ouders te zijn geworden van hun eerste zoontje. Op 11 oktober mochten zij hun zoontje Xavier verwelkomen.

Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels

Op 21 maart 2023 deelde het koppel een prachtige video op Instagram. De video leek een kijkje in hun relatie door de jaren heen en hoe gelukkig ze zijn samen. "Onze liefde verzegeld met een groot wonder" , schreven ze bij de video. Ze maakten bekend dat ze in verwachting zijn.
Later lieten ze ook aan hun volgers het geslacht van het kindje weten, het koppel verwacht een jongetje!

Miskraam

Een aantal maanden voor de aankondiging van de zwangerschap, liet Jessie op Instagram weten dat ze een miskraam heeft gehad en dat het krijgen van een kindje absoluut niet vanzelfsprekend is. Door middel van de onderstaande post, deelden ze het hartverscheurende nieuws met hun volgers.

Jessie Jazz bevallen

Jessie Jazz en Kaj laten zojuist weten dat ze hun zoontje Xavier hebben mogen verwelkomen. "Vanaf 11-10-2023 in ons leven en met geen mogelijkheid meer weg te denken. We knallen helemaal uit elkaar van liefde door dit ongekende heerlijke kuikentje. TROTSTE DADDY & MOMMY", schrijven Jessie en Kaj.