Jill Goede en Leroy maken geslacht kindje bekend: 'Its a...'

Entertainment
door Lois
maandag, 25 maart 2024 om 9:00
jill de goede
Jill Goede, voormalig winnares van Big Brother en bekend van haar deelname aan 'Echte Meisjes in de Jungle', heeft recentelijk de geboorte van haar eerste kind aangekondigd. Samen met haar partner, Leroy de Rouw, die reeds een dochter heeft uit een eerdere relatie, verwacht zij een....

Jill Goede zwanger

Jill Goede deelde vorige maand op enthousiaste wijze haar goede nieuws met de wereld. Samen met haar verloofde Leroy de Rouw, ook bekend van 'Big Brother', verwacht ze hun eerste kindje. In een Instagramvideo kondigt Jill trots aan: 'Baby on the way!', waarbij de aanstaande ouders stralend in beeld verschijnen.

Geslacht baby

Zondag was er een gender reveal party waarbij het koppel het geslacht onthulde. Zelf wisten Jill en Leroy ook niet of zij een zoon of een dochter zouden krijgen. De gouden envelop werd aan de moeder van Leroy gegeven, zij zorgde ervoor dat Jill niet stiekem ging kijken.
Op Instagram deelde Jill haar vreugde met haar volgers: 'Its a... Zo een speciale dag! Met zoveel lieve mensen om ons heen. Oh onze dag kan echt niet meer stuk!' De warme felicitaties van haar volgers stroomden binnen, met opmerkingen als "Gefeliciteerd, Jill! Je wordt vast een fantastische moeder."

Droombruiloft

Eerder kondigde Jill via Instagram aan dat zij en Leroy hun huwelijksplannen hebben uitgesteld tot 2025. Dit besluit is genomen om voldoende tijd te hebben voor de planning van een ceremonie die aan hun hoge verwachtingen voldoet. Jill verklaarde: 'We hebben besloten om onze trouwdag te verplaatsen naar 2025, zodat we de tijd hebben om te sparen en onze droombruiloft te realiseren.'
Naast de vreugdevolle aankondigingen heeft Jill ook openhartig gesproken over haar persoonlijke gezondheidsuitdagingen, waaronder hormonale problemen en cysten op haar eierstokken. 'Elke keer de teleurstelling doet ook zeer, maar dat maakt ons sterker', schrijft de Big Brother-winnares destijds. En nu is het dus gelukt, Jill is in verwachting van een dochter!