Jill Goede is in verwachting van eerste kindje: 'Baby on the way'

Entertainment
door Lois
maandag, 19 februari 2024 om 10:00
jill goede leroy
Jill Goede, winnares van 'Big Brother' en bekend van 'Echte Meisjes in de Jungle' heeft op Instagram gedeeld dat ze in verwachting is van haar eerste kindje.

'Baby on the way'

Jill Goede, de winnares van 'Big Brother' 2021 en bekend van 'Echte Meisjes in de Jungle' , deelt op enthousiaste wijze haar goede nieuws met de wereld. Samen met haar verloofde Leroy de Rouw, ook bekend van 'Big Brother', verwacht ze hun eerste kindje. In een Instagramvideo kondigt Jill trots aan: 'Baby on the way!', waarbij de aanstaande ouders stralend in beeld verschijnen.
In de video wordt ook de dochter van Leroy, uit een eerdere relatie en binnenkort grote zus, liefdevol in beeld gebracht. Ze geeft een teder kusje op de buik van Jill en rent enthousiast weg met een schattig babypakje dat echo's bevat.

Huwelijk

Eerder vroeg een fan via Instagram naar de stand van zaken rondom hun huwelijk . Jill Goede onthulde: "Wij zouden eigenlijk dit jaar trouwen, ergens in september. Maar we hebben toch samen besloten om het in 2025 te doen. Dan hebben we alle tijd en genoeg tijd om te sparen, want onze wensen waren best duur. En we willen onze wensen echt graag laten uitkomen", deelde Jill op haar Instagramverhaal.
Jill en Leroy, die zich vorig jaar in juni verloofden, doorlopen een vruchtbaarheidstraject vanwege complicaties bij het zwanger
worden. Jill deelde openhartig op Instagram over hormoonklachten en cystes op haar eierstokken. 'Elke keer de teleurstelling doet ook zeer, maar dat maakt ons sterker', schrijft de Big Brother-winnares destijds. En nu is het dus gelukt, Jill is zwanger!

Felicitaties

De aankondiging van de zwangerschap wordt met veel liefde en felicitaties ontvangen op Instagram. Een volger schrijft: "Yeahh the word is out!! Zo blij voor jullie!!! Lekker samen zwangeren." Een andere volger schrijft: "Jeahhhhh gefeliciteerd samen, zo gegund". Ook bekendheden zoals, Michella Kox, Joan Pronk, Gaby Blaaser en Kelly Heruer hebben gereageerd.
Met het uitstel van het huwelijk tot 2025 en de komst van hun langverwachte baby, lijkt de toekomst er rooskleurig uit te zien voor Jill Goede en Leroy de Rouw.