Jill Goede over band met bonusdochter: 'Echt geweldig'

Entertainment
door Lois
dinsdag, 02 april 2024 om 12:55
jill goede bonusdochter
Jill Goede en haar vriend Leroy verwachten binnenkort samen een dochtertje. Voor Jill is het haar eerste eigen kindje, maar ze is al een tijdje bonusmoeder van Lola-Lily, de dochter van Leroy. In 'Realitea' vertelt Jill over hun band.

Jill Goede

Jill, winnares van 'Big Brother' en bekend van 'Echte Meisjes in de Jungle' heeft op Instagram gedeeld dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Onlangs heeft ze ook het geslacht van hun eerste kindje bekend gemaakt.
In een Instagramvideo kondigt Jill trots aan: 'Baby on the way!', waarbij de aanstaande ouders stralend in beeld verschijnen. In de video wordt ook bonusdochter Lola-Lily in beeld gebracht. Ze geeft een lief kusje op de buik van Jill en rent enthousiast weg met een schattig babypakje dat echo's bevat.

Band

"Mijn band met Lola-Lily is echt geweldig", vertelt Jill enthousiast in Realitea. "Ze voelt echt als mijn vriendin." Lola-Lily is eveneens enthousiast over de komst van haar zusje. "Die eerste week ook, dat ze het wist. We hadden een heel ander kind in huis. Dat was echt wel heel leuk."
De bevalling van Lola-Lily heeft Jill zelf natuurlijk niet meegemaakt, maar voor haar eigen bevalling is ze heel bang. "Ik vind het verschrikkelijk", vertelt de realityster. "Ik wil weten of het pijn doet, ja of nee." Daarom heeft Jill een aantal bevalfilmpjes gekeken. "Dat is echt de horror."

Jill Goede zwanger

Door de zwangerschap merkt Jill ook dat ze wat prikkelbaarder is dan normaal. "Mijn moeder, die kan niks bij me doen... en eerlijk gezegd Leroy ook niet." Wel merkt ze dat haar relatie met Leroy sterker is geworden sinds ze zwanger is. "Elke maand waarin het niet lukte, voelde als een teleurstelling. Maar nu we samen zo gelukkig zijn met de komst van ons kindje, voelt het alsof alles op zijn plek valt."