Jim Bakkum en vrouw Bettina slapen niet meer samen: 'Al een jaar apart'

Entertainment
door Lois
maandag, 05 februari 2024 om 16:44
whatsapp image 2023 02 09 at 164323 1
Bettina Holwerda heeft een bijzondere onthulling gedaan. Ze is 12,5 jaar getrouwd met Jim Bakkum, maar ligt ’s nachts niet meer naast hem in bed. Wat is er aan de hand?

Jim Bakkum en Bettina

Bettina onthult in het radioprogramma De Wild in de Middag dat zij en haar man Jim niet meer in hetzelfde bed slapen. Hebben de twee relatieproblemen? Nee, verduidelijkt Bettina. Ze stuurt Jim ’s nachts naar de zolder vanwege de geluiden die hij maakt.
Een drukke baan, ondertussen het gezinsleven runnen en dan ook nog eens een man die aan het kwakkelen is met zijn gezondheid: het lijkt Bettina even te veel te worden. In 'overleg, maar met lichte dwang' is Jim daarom de slaapkamer uitgezet en vertoeft hij 's nachts tussen de 'wasrekken en de boeken' op zolder, vertelt Bettina aan haar collega's op de radio.
'Gekke misofonische Henkie hier, ligt weer eens ergens wakker van, maar wilde wel graag weten of ze niet de enige was. Beter los van elkaar goed uitgerust zijn, dan bij elkaar wakker liggen en chagrijnig worden, toch?'

Begrip

Bettina deelt het radiofragment op Instagram en kan op veel begrip van haar volgers rekenen. "Wij slapen al een jaar apart", reageert een volger. "Gezellig? Nee, maar hij snurkt gigantisch waardoor ik niet slaap. Geloof me, dan word je na een tijdje heel ongezellig."
Ook een andere volger herkent de situatie van Bettina. "Wij slapen heel vaak apart. Ik ben een lichte slaper en wordt van alles wakker. Hij snurkt, hoest, kucht, wiebelt en nog veel meer. Dat kost mij zo veel nachtrust", reageert de volger. Sommige volgers vinden het ook vreemd. "Arme Jim", schrijft iemand. En een ander: "Je kan ook gewoon goede oordoppen kopen." Het lijkt erop dat Jim en Bettina, ondanks hun nachtelijke scheiding, op de steun en begrip van hun fans kunnen rekenen.