John Huiberts over valse geruchten over relatie met Leontine Borsato

Entertainment
door Denise
donderdag, 23 februari 2023 om 9:06
huiberts en leontine
De relatie van Leontine Borsato en John Huiberts was helaas van korte duur. Het stel besloot na een aantal maanden weer uit elkaar te gaan. John Huiberts zegt tegen weekblad Weekend wat de breuk en de roddels met hem doen.

Breuk met Leontine Borsato

Het lijkt dat John er niet heel erg mee zit met wat er over hem gezegd wordt. "Tja, wat doet het met je als er dingen over je gezegd worden die niet waar zijn? Ik laat het van me afglijden. Het maakt me enkel uit hoe mijn dierbaren naar me kijken." John zegt dat de breuk een 'gezamenlijke beslissing' is geweest. "Leontine en ik hebben nog contact, praten nog steeds met elkaar. We hebben geen ruzie en wensen elkaar het beste toe."

Onwaarheden volgens John Huiberts

Eerder zou onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer hebben gezegd dat John meerdere relaties met vrouwen tegelijk heeft. Daarnaast heeft zij ook gezegd dat er geruchten waren dat hij het weer zou proberen met zijn eerdere ex. John reageert hierop: "Alles wordt verdraaid. Ik zei voor de grap: Welke ex, want volgens jullie heb ik zo veel exen. En vervolgens worden mijn uitspraken weer verkeerd geplaatst en overgenomen. Ik ben niet de persoon zoals ze mij beschrijven."
Ook zou John helemaal niet over Leontine hebben gezegd dat ze 'lui' is of 'zwaar op de hand'. Ook hier zegt John op dat hier niks van waar is. "Dat is echt totale onzin. Maar dat maakt niet uit, ik ga hier verder niet op in, want alles wat ik daar weer op terugzeg, is alleen maar olie op het vuur gooien."
John zou een onsympathieke man zijn met een dubbelleven. Hier reageert hij op: "Ik weet wie ik ben en mijn vrienden en familie ook. Het maakt me niet uit hoe anderen die me niet kennen naar me kijken. "
ondernemen met visie john huiberts 63f7285860fbb
Beeld: Kees Bennema