Johnny de Mol keert terug op televisie: 'De Kwis met Ballen'

Entertainment
door Denise
maandag, 22 mei 2023 om 10:39
ontwerp zonder titel 2023 05 22t102220769
Johnny de Mol verschijnt volgende maand weer op de buis met een gloednieuw programma. Talpa kondigde maandag aan dat hij quizmaster gaat worden van het programma 'De Kwis met Ballen'.

'De Kwis met Ballen'

Het wordt een zomerse show waarin een team van vijf leden gaat strijden om een geldprijs. Bij elke quizvraag zijn er zes antwoordopties en telkens moet er eentje worden gekozen door elk teamlid. Bij iedere optie is er een bal aanwezig. Wanneer het juiste antwoord is geraden is er nog geen paniek en stopt de bal op tijd. Maar is er een fout antwoord geraden? Oei, dan heb je pech. Je wordt dan met een bal het zwembad in geduwd.
Het team gaat natuurlijk steeds kleiner worden. Wanneer de laatste vraag goed wordt beantwoord door een van de teamspelers, krijgt het team 25.000 euro. De eerste aflevering is al redelijk snel, die kan je 24 juni kijken op SBS 6 om 21.30 uur.

Johnny de Mol bij HLF8

Johnny de Mol moest in april nog noodgedwongen stoppen bij de talkshow HLF8 . Dit had er alles mee te maken dat het programma geen goede resultaten behaalde. Hélène Hendriks was de vaste invalster, maar heeft het programma langere tijd overgenomen nadat Johnny werd beschuldigd van misbruik.