Joris geeft duidelijkheid over vervelende breuk Sylvia Geersen: 'Snel bergafwaarts'

Entertainment
door Lois
maandag, 11 maart 2024 om 12:04
sylvia geersen en joris
Joris en Sylvia Geersen leken een match made in heaven in De Bachelorette, maar inmiddels is hun relatie helaas toch geklapt. Tegenover LINDA. doet Joris nu voor het eerst een boekje open over de vervelende breuk.

Zoveel meegemaakt

Joris laat zijn kant van het verhaal weten. "Het afgelopen jaar is heel bijzonder geweest", blikt hij terug. "Ik heb zoveel meegemaakt. Zuid-Afrika was geweldig, het was fantastisch om mee te doen. Net een sprookje. We deden alleen maar mooie dingen."
Joris benadrukt dat een relatie in de media niet altijd gemakkelijk is. Hij en Sylvia Geersen werden plotseling blootgesteld aan allerlei opmerkingen en roddels, wat hun relatie op de proef stelde.

Afstand

Na de laatste rozenceremonie, waar Joris een roos van Sylvia kreeg, ging het snel bergafwaarts. "Toen was het sprookje ineens voorbij", vertelt Joris. De tijd na het programma was allesbehalve sprookjesachtig. Ze mochten niet samen gezien worden, en de afstand tussen hen maakte het er niet makkelijker op. Joris werkt op Sint Maarten en Ibiza, terwijl Sylvia in Nederland zat.
"Ik regelde het zo met mijn werk dat ik vaker bij Syl kon zijn – maar merkte dat ik niet echt mijn draai kon vinden in Nederland – en ondertussen kreeg Syl het steeds drukker met werk en interviews door het succes van De Bachelorette."

Sylvia Geersen en Joris uit elkaar

Hoewel Joris en Sylvia Geersen beiden hun best deden om de relatie te laten slagen, besloten ze uiteindelijk dat het beter was om uit elkaar te gaan en de situatie te accepteren.
Volgens Joris kon hij de afstand tussen hem en Sylvia goed aan, alleen kon zij dat iets minder. "We hebben ontzettend ons best gedaan om het te laten slagen, maar we moeten allebei blij zijn met de situatie en dat waren we niet. Dan kan je niet doorgaan. En dat moeten we nu accepteren."