Hier kun je Joshua uit Winter Vol Liefde van kennen

Entertainment
zondag, 31 december 2023 om 9:30
hier kun je joshua uit winter vol liefde uit kennen 1
Het eerste seizoen van Winter Vol Liefde van is van start gegaan. In dit programma gaan Nederlandse ondernemers in winterse oorden op zoek naar de liefde. Voor Benjamin is is Joshua afgereisd naar Zwitserland. Wist je dat Joshua in het verleden al eens eerder op tv te zien was?

Winter Vol Liefde

In het eerste seizoen van Winter Vol Liefde , geproduceerd door de makers van Boer zoekt Vrouw en B&B Vol Liefde , volgen we vrijgezelle Nederlanders in het buitenland die verlangen naar liefde. De deelnemers, Edith uit Oostenrijk, Benjamin uit Zwitserland, Marco uit Noorwegen, Guido uit Lapland en Saul uit Zwitserland, wonen op prachtige plekken over de hele wereld, maar missen een ding: een partner.
In tegenstelling tot B&B Vol Liefde is het hebben van een bed and breakfast geen vereiste in Winter Vol Liefde . De vrijgezelle ondernemers kunnen bijvoorbeeld een restaurant runnen, skiles geven of huskysledetochten organiseren in het winterse landschap. Ondanks de schijnbaar sprookjesachtige setting missen deze vijf kandidaten de ware liefde aan hun zijde en zijn ze daarom op zoek naar een levenspartner.

Op bezoek bij Benjamin

Verschillende avonturiers probeerden eerder dit jaar met de camera draaiend voor het oog een romantische connectie te vinden in B&B Vol Liefde . Hoewel B&B Vol Liefde
voor dit jaar tot een einde is gekomen, biedt de winterse editie verlichting tijdens de koude dagen. Benjamin, een 26-jarige inwoner van het Zwitserse Wallis, woont op een hoogte van 2000 meter, maar de potentiële liefdes komen niet vanzelf naar hem toe.
Een van zijn gasten is Joshua en hij maakt er geen geheim van dat hij een passie heeft voor ondernemen. Hij is trotse eigenaar van zowel Bed & Breakfast Amsterdam-West, als van Luza's Dapperstraat, Breakfast & Lunch in Amsterdam-Oost.
Eerder was Joshua al te zien in een aflevering van Bed & Breakfast. Op maandag 13 maart 2023 nodigde hij, samen met zijn beste vriendin Laura, hun gasten uit voor een ritje in een historische tram uit 1929 in Amsterdam. Naast Joshua en Laura waren ook andere B&B-houders, Tineke en Herman en Joyce, te zien in de aflevering.