Jutta Leerdam ontvangt reactie van Jake Paul onder een foto op Instagram

Entertainment
door Denise
maandag, 03 april 2023 om 10:11
ontwerp zonder titel 2023 04 03t111034543
Jutta Leerdam is de laatste tijd ontzettend vaak in het nieuws. Ze is al meerdere keren gespot samen met Jake Paul en nu heeft hij ook gereageerd onder haar recente foto. Ze lijken steeds meer hints te geven dat ze dan toch met elkaar gaan?

Jutta Leerdam en Jake Paul

Jutta Leerdam is op dit moment hot en happening in de media, de schaatsster is nu meerdere keren gespot met Jake Paul in Miami. Een tijdje geleden begonnen ze elkaar te volgen op Instagram en niet veel later waren ze op hetzelfde moment in Miami. Hmm, toeval? De twee zijn in ieder geval zoenend gezien , stapten ze dezelfde taxi in en dook er een video op dat Jutta haar hand op zijn been had. Hangt er misschien dan toch liefde in de lucht?

Jake Paul reageert onder de foto van Jutta

Jutta showt vaak haar prachtige lichaam op Instagram, ze heeft dan ook een killerbody waar je u tegen zegt. Ze deelde nu een foto van haarzelf in een prachtige groene jurk, klaar voor een avondje uit waarschijnlijk. Het regent van de complimenten van haar volgers die erop reageren en ook een specifiek iemand reageert onder haar foto, namelijk Jake Paul! Hij reageert met flirterig smileys. We see you Jake!
jutta spiegelfoto 642a95ef01733
Instagram : @juttaleerdam