Gespot! Jutta Leerdam op de schaatsbaan met Jake Paul in Miami

Entertainment
door Denise
donderdag, 30 maart 2023 om 9:02
ontwerp zonder titel 2023 03 30t091938996
Jutta Leerdam is ontzettend veel in het nieuws geweest de afgelopen tijd. Dit heeft alles te maken met het feit dat ze regelmatig met Jake Paul is gespot. Ze brengen nu in Miami heel veel tijd met elkaar door. Samen oefenen ze nu de grootste hobby en passie van Jutta uit: schaatsen!

Jutta Leerdam samen op de schaatsbaan met Jake Paul

Jutta Leerdam is meerdere keren nationaal kampioen schaatsen geworden en is nu lekker op vakantie in Miami. Ze is nu meerdere keren gespot met Jake Paul in Miami en het lijkt er op dat ze het erg gezellig hebben samen. Zo was eerder te zien dat ze in dezelfde taxi stapten en dat ze te gast was in de show van Jake Paul. Ook ging er een video rond dat Jutta haar hand legde op zijn been. Of het betekent dat cupido raak heeft geschoten weten we niet, want ze kunnen natuurlijk ook goede vrienden zijn of samenwerken voor het maken van content!
De manager van Jutta Leerdam deelt nu een foto dat Jutta haar grootste hobby uitoefent: schaatsen. En dat kan Jutta natuurlijk als de beste. Wie zien we op het bankje naast haar zitten? Inderdaad, het is weer Jake Paul. Hij durft het aan om samen met Jutta op het ijs te gaan staan. De manager van Jutta, Sara Rottenberg , deelde de onderstaande foto op haar Instagram. Je zou denken dat dit lijkt op een date, maar het feit dat de manager van Jutta mee is, doet ons toch denken dat het simpelweg een samenwerking is.
jutta leerdam jake paul schaatsen 64253d9700a5c
Beeld: Instagram @sararottenberg