Kaj Gorgels neemt lastig besluit over zoontje: 'Hier baal ik dus van'

Entertainment
door Lois
maandag, 11 maart 2024 om 13:35
kaj gorgels en jessie
Kaj Gorgels, bekend van Het Perfecte Plaatje, heeft aangekondigd dat hij zijn zoontje Xavier niet langer herkenbaar op social media zal delen zodra hij een jaar oud is. Samen met partner Jessie Jazz Vuijk wil hij de privacy van hun kind beschermen en hem de ruimte geven om zijn eigen identiteit te ontwikkelen.

Zoon Kaj Gorgels

Hoewel Kaj Gorgels erkent dat het een lastig onderwerp is, benadrukt hij dat ze ervoor kiezen zelf aanwezig te zijn op social media, maar hun kind hierbuiten te houden. "Als je veel over jezelf deelt, is het vreemd als je het grootste en belangrijkste deel uit je leven helemaal weg zou houden", zegt hij. Tegelijkertijd houdt hij dus rekening met de privacy en vooral de toekomst van zijn kind. "Jessie en ik kiezen ervoor om aanwezig te zijn op social media, mijn kind niet."
Voor Kaj is de grootste ambitie momenteel om "een goede vader" te worden. "Mijn leven was de afgelopen jaren heel onrustig. Nu is de basis heel duidelijk: een gezonde relatie, een lief kindje, twee honden, een plek waar ik me thuis voel. Het echte huisje, boompje, beestje. Ik ben gewoon supertevreden."

Oude beelden

Opvallend genoeg blijkt dat Kajs beste vriendin, Monica Geuze, de naam Xavier verschrikkelijk vindt. In oude beelden van een discussie over babynamen lacht Monica Kaj hard uit vanwege de naam.
Kaj en Monica zijn al geruime tijd beste vrienden. Onlangs kwamen oude beelden van hen naar boven waarin ze discussiëren over babynamen. In de video noemt Kaj Xavier als een mooie naam, waarop Monica hard begint te lachen. Kaj reageert hierop: "Kijk hier baal ik dus van".

Uitgelachen

De influencer zegt in het filmpje: "Besef dat jouw kinderen later deze video zien en zien hoe hard ik ze heb uitgelachen om hun naam." Kaj reageert geïrriteerd: "Denk maar niet dat mijn kinderen jou ooit gaan ontmoeten." Hij gaat verder: "Ik vind dit echt niet leuk."
Kaj deelt de oude beelden van dit gesprek op zijn TikTok en schrijft erbij: "Wanneer je deze negen jaar oude beelden terug ziet.. Terwijl je net je zoon Xavier hebt genoemd. Van je vrienden moet je het hebben." Hij laat aan Monica weten dat hij deze beelden nooit aan zijn zoontje laat zien.